Author Topic: Pravila IC Fedeli za organizirana putovanja na utakmice  (Read 9513 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fanatico

  • Moderator
  • Super clan
  • *****
  • Posts: 8 464
    • View Profile
    • Inter u srcu
Pravila IC Fedeli za organizirana putovanja na utakmice
« on: Siječanj 01, 2010, 11:42:25 am »
                                                  

                                  Pravila Inter Cluba Fedeli za organizirana putovanja na utakmice
1.   Prednost imaju clanovi Inter Cluba Fedeli.

2.   Ukoliko ima više prijavljenih od broja ulaznica koje smo dobili od CCIC-a (Centro Coordinamento Inter Club):

       a)   Prednost imaju clanovi koji imaju veci rejting (posjete utakmicama manjeg ranga, aktivnost u klubu i našoj web-stranici, duljina staža u klubu i web-stranici).
       b)   Onaj tko se prije prijavi i izvrši uplatu.

3.     Uplata za putovanje se mora odraditi u roku 48 sati nakon prijave a rok prijave se odredjuje za svaku utakmicu zasebno i bude objavljeno na stranici a povjerenici obavještavju clanove e-mailom ili telefonom.

4.     Prilikom prijave je potrebno povjereniku dostaviti: ime i prezime, datum rodjenja, adresu i scan putne isprave. Ukoliko su ti podaci vec u arhivi povjerenika onda samo ime i prezime.

5.     Izuzetno je važno da novi clanovi (kao i oni stari) na vrijeme ODGOVORE na mail-ove i poruke svojih povjerenika. Kada rezervirate i potvrdite svoje putovanje vaša je briga kako na vrijeme dostaviti ili uplatiti novce a ne da se povjerenici  moraju zamarati višestrukim zvanjem i opominjanjem "zaboravnih". Nemojte si dozvoliti situaciju da probijete rok uplate i tako ostanete bez ulaznice i mjesta u busu.

6.     Tijekom putovanja je nužno poštivanje osnovnih normi lijepog ponašanja. Izbjegavati prekomjerne kolicine alkohola, niti na koji nacin ne remetiti dobru atmosferu, poštivati redoslijed sjedenja u busu i u polasku iz Zagreba ostaviti mjesta u busu za putnike koji ce uci u Rijeci.

7.     Po dolasku na parking "Meazze" poštivati dogovoreni termin za preuzimanje ulaznica kako ne bi došlo do neželjenih problema te kako bi i vodja puta imao slobodno vrijeme.

8.   Kupovina samo ulaznice, bez putovanja, je moguca jedino u slucaju da dobijemo više ulaznica od broja mjesta u autobusu.  Sasvim je logicno da u protivnom poskupljujemo put osobama u busu.

                                Narudžba ulaznica za utakmice na koje ne organiziramo putovanje


Preko Inter Cluba Fedeli je moguce nabaviti ulaznice i za  utakmice na koje naš klub ne organizira putovanje. Uvjeti i rokovi su identicni kao i kod organiziranog putovanja. Potrebno je samo naglasiti kako to košta i objasniti proceduru kako bi ste bili upoznati sa troškovima koje morate platiti.

                
        a) Moramo koordinatoru u CCIC-u platiti trošak banke i njegove poštarine =  20-40 Eura, ovisno o utakmici (nema pravila).
                
        b) Moramo platiti trošak banke u Hrvatskoj i trošak ino banke (kada se uplacuje za karte iz Hr banke ) = od 50-200,00 kn, nikada nije isto i ovisi o ino banci.

        c) Karte se podižu u Milanu na stadionu, na dan utakmice u unaprijed dogovoreno vrijeme (odredjuje naš koordinator iz CCIC-a)

        d) Za "male" utakmice rok prijave sa uplatom je 17 dana a za derbije i velike utakmice Lige Prvaka 30 danaSve o našem Inter Clubu, uclanjenju i putovanjima možete procitati na naslovnici, pod „IC Fedeli“ ili direkto na link:  http://www.interusrcu.com/?page_id=3308        
« Last Edit: Siječanj 08, 2014, 18:31:56 pm by fanatico »