Ne pretjerujte ljudi, lose vodjenje tekme od Mancia i nebulozne izmjene u zadnjim minutama su jedino negativno... do tad smo morali vodit i da smo koju od silnih sansi pospremili bila bi totalno druga prica. Zna se desiti ovakav dan, al samo Interu se mogu desiti ovakvi penali u 95, stvarno se nikad necemo promjeniti, ostacemo zauvijek najludji.
pa to i jeste problem.
protiv juventusa, lacija i sad sassuola mancini je jedini i najveci krivac.
kakav je to trener koji od 90% igraca ne zna izvuci maximum.. dovede sacirija koji je strasan igrac i sta uradi decku izmislja mu pozicije i stavlja ga svuda osim na svoju prirodnu.. eno sad decko igra odlicno u stoke-u, naravno na svojoj poziciji.. ali dobro reci cemo da je doveo bolje igrace i sta se desava
Jovetic koji je jedan od najvecih talenata sa ovih prostora dobija sansu na kapaljku i nikako da momak uhvati ritam igranja, suprotno radi perisicu, njega forsira da opravda milione na kojima je inzistirao i tek posljednjih utakmica momka stavlja tamo gdje treba, malo se digao, ali kako da se covjek digne nakon 4 mjeseca silovanja.
kondogbia doveden za masne pare, ako je momak mogao biti u timu lige prvaka znaci da ima potencijala, slazem se da nije pokazao skoro nista, ali sta mu trener radi osim sto ga sabotira i to od trenutka kad je procitao u gazzeti da je kondogbia promasaj, od tada je u nemilosti.
brozovic udje u strasnu formu, ovaj ga nagradjuje sa klupom, sad ga krene forsirati kad mahmura jos od nove, jedva se krece po terenu nakon sat vremena, jedino ce mu povredu donijeti, nadam se da se nece povrijediti
santon i telles se konacno uklope sa stoperima pojavljuje se famozni japanac koji nije zasluzio da nosi dres cibalije kamoli intera, a d'ambrosija je npr. drzao na klupi nekoliko mjeseci iz cista mira i sad od njega trebamo ocekivati neki zamah.
i tako radi sa svim igracima osim onima kojima ne moze nista: handanovicu, mirandi, murillu i medelu.. koji izgleda jedini rade svoj posao na terenu konstatno, ovo ostalo ja moram cekati kad ce icardija zasvrbiti lijevo mudo da se angazuje kad ce ljajic imati svoj dan, kad ce guarin ubosti 1 od 1000 suteva itd.
kostur ekipe mora postojati a da se ne sastoji od 3 igraca nego od minimalno 8-9. poslije rotiraj sta hoces i koga hoces kad se pocnu osjecati na terenu, a ovi nasi se ne osjecaju nego izgledaju kao da igraju prvi put zajedno svaku utakmicu.
Frosinone 1-5 Napoli
tako se to radi trenercicu, ne moze me niko uvjeriti da je napoli tako lako sposoban davati golove sa gabialdinijem i ostalim prevarama, ali ocito imaju trenera sa nekom vizijom nogometa i da ih trenira u pravom smislu rijeci, a ne ho-ruk kao da klisure igraju pa sta bude bude.
raspisao sam se bezveze. ali sam danas bio isfrustriran cinjenicom da se previse toga prokockalo, a nije trebalo. 5 godina sam bio ravnodusan poslije triplete, sad sam lud.. 2. 3. mjesto me ne zanima niti hoce li thohir zaraditi za novu jahtu. ja sam simpatizer kluba a ne knjigovodja.