Author Topic: Mauro Icardi  (Read 29741 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ILfenomeno

• Super clan
    • View Profile
Mauro Icardi
« on: Srpanj 07, 2013, 11:40:16 am »

Pošto je od sutra i službeno naš igrač, odlučio sam otvoriti temu.
Još jedan od mladih i perspektivnih igrača, ovaj put se svi skupa nadamo da njegova uloga neće biti samo epizodna i da će mladi Maurito ostaviti traga u novom Interu.
Inače, igrač koji je poniknuo u Barceloninoj slavnoj La Massiji, a na par mjesta sam pročitao i da je interista od malih nogu :inter8:
Prema svemu sudeći, u Interu ga očekuje broj 9 na leđima, što sa sobom svakako nosi određenu težinu.

Original ime: Mauro Emanuel Icardi Rivero
Godina i datum proizvodnje:19.02.1993
Mjesto proizvodnje:Rosario, Santa Fé Argentina
Visina:181
Pozicija:Centralni napadač
Pref. noga:Desna
Tržišna vrijednost:10.500.000 £

Karijera
2002–2008   Vecindario
2008–2011   Barcelona
2011   → Sampdoria (pozajmica)
2011–2012   Sampdoria

U sezoni 12-13 u 33 nastupa zabio 11 pogodaka, od toga za nas najupečatljivija su dva pogotka merdentusu na merdentus areni u pobjedi Sampe 2:1 :yess da: , ali i četiri komada Pescari u gaženju 6:0
Za mladu reprezentaciju Argentine(u20) u 5 nastupa stavio 3 komada.

Ne preostaju drugo nego mu poželjeti toplu dobrodošlicu i puno uspjeha u svetom dresu   :welcome:

http://www.youtube.com/watch?v=aSXVJF9X_Ew

http://www.youtube.com/watch?v=WMRXwFvTIoQ

:novija zastava: :novija zastava: :novija zastava: :baklja for in: :baklja for in: :baklja for in:
« Last Edit: Srpanj 07, 2013, 11:47:52 am by ILfenomeno »

Offline Augment

• Super clan
    • View Profile
Odg: Mauro Icardi
« Reply #1 on: Srpanj 07, 2013, 13:34:34 pm »
Mali je majstor, bezobrazan sa loptom i nikog se ne boji. napad sa bratom Militom, Palaciom Icarijem i Belfodilom je za respekt sad neka se bace da pojacaju odbranu ali odlicnim igracima jer napad ne moze zabiti koliko su ovi sadasnji u stanju primiti, volio bih Subotica da dovedu jer je za Hummelsa velemajstor, ali eto ovaj je svabo pa se o njemu vise pricalo
"Navijaci su se zaletavali u njihove štitove, gadjali ih bocama a potom bježali. Nije bilo bitno je li muškarac ili žena, svi su gadjali policiju, a navijacice su se bacale po policajcima i grizle ih. :D :D

Offline Emir Podgorica

• Super clan
    • View Profile
« Reply #2 on: Srpanj 07, 2013, 15:15:39 pm »
Nema razlike izmedju Subotica i Ranokije.  ;) Tj. oboje su losi.
I nas Ranja bi izgledao velemajstor pored onakvih bekova i Humelsa.
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!

Offline Augment

• Super clan
    • View Profile
« Reply #3 on: Srpanj 07, 2013, 15:33:33 pm »
Ja bas mislim suprotno. Subotic je krpio i igrao za sebe i Hummelsa. Ali Hummels kao i Ranokija zamazu oci sa pogotkom, ali se obojica gube u vremenu i prostoru.
O Suboticu sam imao nisko misljenje i nisam ga cijenio dok nisam malo upratio utakmice Dortmunda
"Navijaci su se zaletavali u njihove štitove, gadjali ih bocama a potom bježali. Nije bilo bitno je li muškarac ili žena, svi su gadjali policiju, a navijacice su se bacale po policajcima i grizle ih. :D :D

Offline Emir Podgorica

• Super clan
    • View Profile
« Reply #4 on: Srpanj 07, 2013, 23:53:17 pm »
Ja bas mislim drugacije i Subotic me mnogo podsjeca na Ranokiju fizicki a i po kiksevima :)
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!

Offline Augment

• Super clan
    • View Profile
« Reply #5 on: Srpanj 09, 2013, 01:05:30 am »
Jbg onda su se potrefile utakmice koje sam gledao gdje je odigrao lavovski :D

Offline goca_flash

• Super clan
    • View Profile
« Reply #6 on: Srpanj 10, 2013, 02:08:43 am »
ranocchia bi u borussiji dortmund izgledao kao hummles i subotic zajedno...... koliko tamo posla odrade vezni igraci i bekovi, stoperi su tu gospoda! najteze u zadnje tri godine je bilo bit stoper intera, ekipa bez glave i repa, ekipa bez veznih igraca koji su kljuc obrane i ekipa vjerovatno najnespremnija na svijetu.
a sto se tice subotica, lik je prosjecan stoper, hummles je odlican jer je smiren i tehnicar!
a naseg ranocchiju zele mancha, tottenham, juventus, napoli, roma,...... sve ekipe redom jace od intera
....potpuno trijezan umirem....

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #7 on: Srpanj 10, 2013, 05:28:39 am »
ranocchia bi u borussiji dortmund izgledao kao hummles i subotic zajedno...... koliko tamo posla odrade vezni igraci i bekovi, stoperi su tu gospoda! najteze u zadnje tri godine je bilo bit stoper intera, ekipa bez glave i repa, ekipa bez veznih igraca koji su kljuc obrane i ekipa vjerovatno najnespremnija na svijetu.
a sto se tice subotica, lik je prosjecan stoper, hummles je odlican jer je smiren i tehnicar!
a naseg ranocchiju zele mancha, tottenham, juventus, napoli, roma,...... sve ekipe redom jace od intera

Neka samo taj ponajbolji stoper Evrope ode u neki od  tih klubčića ,i neka mu je sa srećom,i neka tamo oduševljava  :think: 

Offline ILfenomeno

• Super clan
    • View Profile
« Reply #8 on: Srpanj 10, 2013, 10:41:49 am »
Hehe, offtopic na kvadrat...

Offline Augment

• Super clan
    • View Profile
« Reply #9 on: Srpanj 10, 2013, 14:16:03 pm »

ja ne znam jesi ti uopste pogledao 2 utakmice intera prosle sezone. kakve veze ima ekipa ako te skoro svaki protivnicki igrac napravi smijesnim 1 na 1.. je li milito i to kriv sto ranokiju prolaze kao pored kloca???

sto se kovacic nije izgubio? a 3 mjeseca je u interu.. nemojte vise srati jbm ga ja.. decko zna igrati lopte i odmah je to i pokazao.. ovaj kloc igra 3. godinu i jos gori je nego sto je bio.. a to proradice mozemo objesiti macku o rep. nece on nista jer je trahana.. zasto niko ne kritikuje jesusa? decko je za prvu sezonu vise pokazao nego bandera za citav zivot. ali dobro svi smo mi neznalice osim par strucnjaka koji smatraju da je ranokija svjetska klasa..

Offline goca_flash

• Super clan
    • View Profile
« Reply #10 on: Srpanj 12, 2013, 00:24:20 am »
ja ne znam jesi ti uopste pogledao 2 utakmice intera prosle sezone. kakve veze ima ekipa ako te skoro svaki protivnicki igrac napravi smijesnim 1 na 1.. je li milito i to kriv sto ranokiju prolaze kao pored kloca???

sto se kovacic nije izgubio? a 3 mjeseca je u interu.. nemojte vise srati jbm ga ja.. decko zna igrati lopte i odmah je to i pokazao.. ovaj kloc igra 3. godinu i jos gori je nego sto je bio.. a to proradice mozemo objesiti macku o rep. nece on nista jer je trahana.. zasto niko ne kritikuje jesusa? decko je za prvu sezonu vise pokazao nego bandera za citav zivot. ali dobro svi smo mi neznalice osim par strucnjaka koji smatraju da je ranokija svjetska klasa..

ranocchia je u prvom dijelu sezone statisticki bio i najbolji stoper europe...... a inter je bio katastrofalan! svakog stopera na svijetu ce prosjecan spreman igrac predriblat 1 na 1, odnosno stoper ga samo srecom moze zaustavit na sirokom terenu, to je svima koji igraju nogomet poznato, napadaci su s loptom i oni su u prednosti! zato nogomet i jest kolektivna igra, prave ekipe nece dozvolit da napadac i obrambeni igrac se nadju u sitauciji 1 na 1, znaci u toj ekipi nesto ne stima!
u interu je problem prosle sezone sve bio vise nego stoperi, sto se tice juana jesusa, poceo je bio sezonu odlicno al je padao i gubio se tijekom sezone al mu je sve oprosteno od mene kao i od ostalih jer je super mlad i uci, mora grijesit da bi naucio, bio je katastrofalan u taktickim postavljanjima al vec ove sezone ga ocekujem puno boljeg i iskunijeg!
a zasto ranocchiu zele vrhunski klubovi ? znaci tih par strucnjaka rade u velikim klubovima a tamo neki sarlatani navijaci kao bolje znaju..... ja sam uvjeren da u novog trenera ako se bude ozbiljno radilo fizicki i takticki, da ce obrana bit jedna od najboljih na svijetu a ranocchia ce bit i najbolji igrac te obrane! ako opet budemo rastimani kao prosle sezone i t.silva i kompany da igraju izgledali bi presmijesni jer cassana boli ona stvar recimo za pomaganje obrani, kovacic je nedovoljno iskusan da kontrolira sredinu terena, guarin je i previse neodogovoran a gargano i rocchi neznaju, ili znaju ne dovoljno za ozbiljan klub kakav bi trebao bit inter
....potpuno trijezan umirem....

Offline majstormk

• Super clan
    • View Profile
« Reply #11 on: Srpanj 12, 2013, 12:11:23 pm »
ranocchia je u prvom dijelu sezone statisticki bio i najbolji stoper europe...... a inter je bio katastrofalan! svakog stopera na svijetu ce prosjecan spreman igrac predriblat 1 na 1, odnosno stoper ga samo srecom moze zaustavit na sirokom terenu, to je svima koji igraju nogomet poznato, napadaci su s loptom i oni su u prednosti! zato nogomet i jest kolektivna igra, prave ekipe nece dozvolit da napadac i obrambeni igrac se nadju u sitauciji 1 na 1, znaci u toj ekipi nesto ne stima!
u interu je problem prosle sezone sve bio vise nego stoperi, sto se tice juana jesusa, poceo je bio sezonu odlicno al je padao i gubio se tijekom sezone al mu je sve oprosteno od mene kao i od ostalih jer je super mlad i uci, mora grijesit da bi naucio, bio je katastrofalan u taktickim postavljanjima al vec ove sezone ga ocekujem puno boljeg i iskunijeg!
a zasto ranocchiu zele vrhunski klubovi ? znaci tih par strucnjaka rade u velikim klubovima a tamo neki sarlatani navijaci kao bolje znaju..... ja sam uvjeren da u novog trenera ako se bude ozbiljno radilo fizicki i takticki, da ce obrana bit jedna od najboljih na svijetu a ranocchia ce bit i najbolji igrac te obrane! ako opet budemo rastimani kao prosle sezone i t.silva i kompany da igraju izgledali bi presmijesni jer cassana boli ona stvar recimo za pomaganje obrani, kovacic je nedovoljno iskusan da kontrolira sredinu terena, guarin je i previse neodogovoran a gargano i rocchi neznaju, ili znaju ne dovoljno za ozbiljan klub kakav bi trebao bit inter
ti nisi normalan majke mi moje.

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #12 on: Srpanj 13, 2013, 05:06:43 am »
ti nisi normalan majke mi moje.

Ne znam koliko gocu plaća ponajbolji stoper Evrope da  toliko brani njegov lik i djelo (nedjelo) :think:

Offline Adnan

• Super clan
  • Volim Inter do kraja zivota
    • View Profile
« Reply #13 on: Studeni 24, 2014, 14:53:03 pm »
http://www.avaz.ba/clanak/148293/chelsea-i-liverpool-u-utrci-za-novim-ronaldom
Interova mlada zvijezda vrijedi 35 miliona eura

Chelsea i Liverpool u utrci za "novim Ronaldom"

:wallsmack:

Offline Pazzo

• Stalni clan
    • View Profile
« Reply #14 on: Studeni 24, 2014, 21:22:33 pm »
Cuj "novi Ronaldo" o jebem ti zivot, za njega velike pare moze dat liverpool s obzirom da su nesposobni, a chelsea ga moze dovesti jedino ako terry bude trazio druga da idu karindjat skupa.

Offline Nerazzurro

• Nosim Inter u srcu
    • View Profile
« Reply #15 on: Studeni 25, 2014, 09:45:26 am »
quote author=goca_flash link=topic=1791.msg108223#msg108223 date=1373581460]
.... inter je bio katastrofalan! svakog stopera na svijetu ce prosjecan spreman igrac predriblat 1 na 1, odnosno stoper ga samo srecom moze zaustavit na sirokom terenu, to je svima koji igraju nogomet poznato, napadaci su s loptom i oni su u prednosti....
[/quote]
Tko leži ne bježi.
Tako da mislim da su stoperi u prednosti, a i u današenjem nogometu situaciju 1 na 1 na širokom prostoru ćeš dobiti nikad.

Offline Epid Aurus

• Super clan
  • ANTI JUVE !
    • View Profile
« Reply #16 on: Studeni 26, 2014, 00:14:27 am »
u modi je reći da ti igranje za inter dođe kao neka pokora. prvo kova, sad mauro.. i to je breme na mancinijevim leđima i odgovornost da promijeni stvari. u ovakvoj konstelaciji, sve niže od 4. mjesta je podbačaj !
La Capolista Vola  !

Offline petar8

• Super clan
    • View Profile
« Reply #17 on: Studeni 26, 2014, 13:22:09 pm »
u modi je reći da ti igranje za inter dođe kao neka pokora. prvo kova, sad mauro.. i to je breme na mancinijevim leđima i odgovornost da promijeni stvari. u ovakvoj konstelaciji, sve niže od 4. mjesta je podbačaj !
šta je izjavio,nisam vidio?

Offline Epid Aurus

• Super clan
  • ANTI JUVE !
    • View Profile
« Reply #18 on: Studeni 26, 2014, 15:11:43 pm »
šta je izjavio,nisam vidio?

ma mislim na ono što kojekakvi pametnjakovići pričaju u ime spomenutih; dario srna, novinari i to. tipa nije popularno igrati u interu...
La Capolista Vola  !

Offline petar8

• Super clan
    • View Profile
« Reply #19 on: Studeni 26, 2014, 16:27:02 pm »
ali je smiješno što srna priča o nečemu dok je on cijeli život u ukrajini. mislim da je on zadnji koji bi to trebao pričati.

Offline Epid Aurus

• Super clan
  • ANTI JUVE !
    • View Profile
« Reply #20 on: Studeni 26, 2014, 22:13:46 pm »
upravo to... papan. on koji cijelu karijeru igra po pašnjacima našao se komentirati jednog giganta.
La Capolista Vola  !

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #21 on: Prosinac 07, 2014, 10:44:33 am »
http://www.goal.com/ba/news/6923/serie-a/2014/12/07/6843672/mancini-od-icardija-očekujem-da-postane-svjetska-klasa?ICID=HP_BN_4Mancini: Od Icardija očekujem da postane svjetska klasa

Mauro Icardi

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #23 on: Siječanj 07, 2015, 06:12:46 am »
https://vine.co/v/OpuXmj652vB

Komentar priloženog linka:

Osvaldo: Ma najebem ti se wande u shupcinu...

Icardi: Nemoj molim te...

Guarin
:Šta ti je Osvaldo moronu,Mauro je baš polijepo opucao u mom stilu,prava vasionska bombetina  :bowdown: , umjesto da ga pohvališ ,ti tako  :awerjjfe: ,pa nije čudo da ja želim otići u ovo pacovsko leglo zbog takvih koji neznaju prepoznati briljantnost Maura...

Offline giuseppe

• Super clan
    • View Profile
« Reply #24 on: Siječanj 07, 2015, 13:02:32 pm »
Napadač koji uopće ne pokušava riješiti 1 na 1, utopiti ga za 15-ak milijuna, pun mi ga je k***c !!!!!!!!!!!
Nikad vam necu oprostiti Coutinha !!