Dobro dosli na Interusrcu.com forum
0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.
moze on meni biti drag, ali ono sto je uradio protiv najveceg rivala se ne oprasta. sto se mene tice moze do kraja sezone dati jos 30 golova dzaba mu.
umjesto da sjedne kuci i gleda recimo kako igra mandzukic protiv real madrida mozda bi i on naucio nesto! ne mora zabit gol al moze sudjelovat u igri sto je za ovog naseg znastvena fantastika
još malo pikanterija iz intelektualnog opusa našeg asa... http://sportske.jutarnji.hr/-nogomet-me-ne-zanima-/1291068/
Ako se on moze prodat za 30 miliona funti kako se prica, trebamo mi njega prodat i rijesit se negativne energije u klubu i dovest jednog ili dvojicu poput sacirija
Ubaci ga u Real. Barcelonu gdje ces imati more lopti u sesnaestercu dat ce 50 golova u sezoni .icardi mozda jeste na svoju ruku al u nikakvom interu je drugi strjelac lige oduzmimo mu golove sto je dao Bili bi u seriji b .Definitivno nas najveci i nasjkuplji igrac u interu A ako ga ko trazi neka ga inter proda sto se mene tice nista nemog promjenit od kuce a nama na forumu niko ziv ne valja pa i ono sto je trenutno dobro Onda se trebamo mi zapitati ....