Author Topic: Mauro Icardi  (Read 29740 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Adnan

• Super clan
  • Volim Inter do kraja zivota
    • View Profile
Odg: Mauro Icardi
« Reply #150 on: Studeni 26, 2017, 04:10:02 am »

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #151 on: Studeni 26, 2017, 20:06:20 pm »
Mauro Icardi: “I Don’t Have To Answer If Real Madrid Call”

Mauro Icardi scored a brace for the second consecutive match in the Serie A and the Argentinian striker continues to deliver whenever Inter play and after the win against Cagliari the Nerazurri captain spoke with Sky Sport Italia to share his thoughts on the win.

“Another test that we passed, we want to do as good as we can. We didn’t play that well but it is the result that is the most important thing. We have to work at all the things we did not do well tonight, but tonight we enjoy being at the top of the standings”
Icardi began.

Mauro Icardi then continued that “it has been two or three years now where we have worked really well in order to construct a good basis of play. Thius year we don’t have the international cups to play in and that allows us to practice well during the weekdays. We are currently constructing a good base which we can improve from. I feel relaxed, whenever I score goals, it is the result of the team working well during the week. If I would be on my own, I would not create that much.”

The former Sampdoria and Barcelona striker was then asked about the minimum release fee clause in his contract replying: “I don’t talk about those things, my club does and at the moment we are in November, there is a lot of the season left to be played , therefore it is to soon to talk about the transfer window for me.”

In conclusion Icardi was asked about Real Madrid’s rumoured interest in him to which he replied: “I wont respond, I do what I have to do on the pitch, then there are a lot of people who like to occupy themselves about these things.”

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #152 on: Studeni 27, 2017, 21:22:53 pm »
Mauro Icardi je tek treći Interov igrač u istoriji koji je zabio barem 15 golova u 4 sezone Serije A zaredom nakon Stefana Nyersa (1949.-1953.) i Giuseppea Meazze (1930.-1936.). Ikona.

"Klasična Interova pobjeda kao u dobrim starim danima. Dopustiti protivnicima da primjene pritisak sve dok im ne nestane snage, a zatim udare snažno". Ovo je analiza Sebastijan Vernazzea iz La Gazzetta dello Sporta, nakon kontinuiranog uspjeha Luciana Spallettia. "Prvi i posljednji gol imao je Mauro Icardi kao autor, golovi iz daleka su tipični za odlične napadače poput Boninsegna, Altobellia, Serenea, Vieria, Ronalda, Ibrahimovića i Milita. Sada Icardi može uživati ​​bar jednu noć na vrhu štrajkača u Seriji A. Za sada je postigao 15 puta više od polovine svih Interovih golova ove sezone. Možda je vrijeme da se njegova klauzula o otkupu poveća na 110 miliona evra. Ova cijena znači da će timovi poput Real Madrida i Bayern Münicha kucati na vrata s njihovim debelim novčanicama. Lako je prodati prvog napadača, ali je teško pronaći jednakog igrača koji će ga zamijeniti. Inter treba da da Icardiju ono što želi, a potom i izgradi tim oko njega. Nakon svega što pričamo o momku koji ima samo 24 godine, njegove najbolje godine tek dolaze." izjavio je Sebastijan Vernazze. :thumbup:
« Last Edit: Studeni 27, 2017, 23:00:38 pm by Adnan »

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #155 on: Prosinac 22, 2017, 00:20:22 am »
ICARDI I INTER - NOVI UGOVOR !!!
Inter namerava da u januaru produži ugovor svom najboljem igraču Mauru Icardiju do 2023. godine i povisi izlaznu klauzulu sa trenutnih 110 na 130 miliona evra, prenosi Gazeta delo sport.
Icardiju postojeći ugovor sa Interom ističe 30. juna 2021. godine, a prema novom bi mu godišnja plata porasla sa dosadašnjih 4.500.000 na 7.000.000 evra.

licno me interesuje koja je razlika super bogatasima engleskim klubovima koji ga veoma lako mogu dovest za 130 miliona a prva klazula 100 milioona Zasto ne stave na 200 pa ako vec nudis cojku platu de stavi i nesto veliko pa ko zeli nek  kupi
Nego ja mislim da ce na kraju mozda Mario Icardi i otici iz intera a uprava i konezi ce prodat pricu o MMF kreditima  :D jer inter pokazuje da nema plana po ovome ako je istina ...cuj povecali klazulu sa 100 na 130  :D :D :D
Veiki problem za United City Chelsea PSG  Real ti dodatni 30  oj boze :) :)

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #156 on: Prosinac 22, 2017, 19:20:24 pm »
ICARDI I INTER - NOVI UGOVOR !!!
Inter namerava da u januaru produži ugovor svom najboljem igraču Mauru Icardiju do 2023. godine i povisi izlaznu klauzulu sa trenutnih 110 na 130 miliona evra, prenosi Gazeta delo sport.
Icardiju postojeći ugovor sa Interom ističe 30. juna 2021. godine, a prema novom bi mu godišnja plata porasla sa dosadašnjih 4.500.000 na 7.000.000 evra.

licno me interesuje koja je razlika super bogatasima engleskim klubovima koji ga veoma lako mogu dovest za 130 miliona a prva klazula 100 milioona Zasto ne stave na 200 pa ako vec nudis cojku platu de stavi i nesto veliko pa ko zeli nek  kupi
Nego ja mislim da ce na kraju mozda Mario Icardi i otici iz intera a uprava i konezi ce prodat pricu o MMF kreditima  :D jer inter pokazuje da nema plana po ovome ako je istina ...cuj povecali klazulu sa 100 na 130  :D :D :D
Veiki problem za United City Chelsea PSG  Real ti dodatni 30  oj boze :) :)

Slažem se ,tu nešto smrdi  :think: Icardiju dižeš plaću 50% ,a klauzulu 20% ,očito ga žele Kinezi utopit'  ,a tih 130 milja nije neka para za šeike...
« Last Edit: Prosinac 22, 2017, 19:21:56 pm by EL CUCHU 19 »

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #157 on: Siječanj 06, 2018, 20:58:40 pm »
Mauro Icardi ● Real Madrid's transfer target 2018

Jer da odes iz intera da nesto konacno osvojis i da unovcis se ! :interflag:

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #158 on: Siječanj 08, 2018, 19:59:14 pm »

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #159 on: Siječanj 29, 2018, 21:06:21 pm »
https://sportsport.ba/fudbal/quoticardi-ce-potpisati-za-real-madrid-na-kraju-sezonequot/259475
"Icardi će potpisati za Real Madrid na kraju sezone"

Niko te nema pravo ni kriviti bjezi spasi se ! :interflag:

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #160 on: Ožujak 20, 2018, 06:16:17 am »
https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=Or_HG_8pdh0

Rijetki su igrači koji su u Interu dali 100 golova,a pogotovo rijetki  :think: koji su taj doseg ostvarili u njegovim godinama. :bowdown:

Offline Il Trattore

• Super clan
  • FUCK ME I AM NOT FAMOUS :)
    • View Profile
« Reply #161 on: Ožujak 21, 2018, 18:42:07 pm »
sve je to super ali mora napraviti neki rezultat s interom ako zeli da bude legenda kluba

SEMPER FIDELIS

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #162 on: Ožujak 21, 2018, 22:20:50 pm »
sve je to super ali mora napraviti neki rezultat s interom ako zeli da bude legenda kluba

Stoji to,zato ga ni nisam tako oslovio..., a to da će osvojit' nešto male su šanse, :awerjjfe: žutima je pred očima samo njegovo veličanstvo $, dao Bože da se varam. :think:

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #163 on: Ožujak 21, 2018, 23:26:17 pm »

Icardi: Vrijedim više od 100 milijuna eura

MAURO ICARDI trenutno je jedan od najubojitijih i najtraženijih napadača svijeta. Sjajni Argentinac ove je sezone zabio 22 gola u 25 utakmica, a prošlog vikenda stigao je do 100. pogotka u 172. nastupu za Inter.

Na njega je oko bacio Real Madrid, koji je na ljeto spreman potrošiti bogatstvo na napadača, a navodno su Interu već ponudili 100 milijuna eura, 10 manje od odštetne klauzule.

"Vrijedim li više od 110 milijuna? Nakon svega što se dogodilo u prijelaznim rokovima, možda i da. Ali s klubom sam razgovarao o tome, znaju što želim i zato smo mirni", rekao je Icardi o mogućem transferu.

U razgovoru za talijanske medije Icardi je progovorio o svojim željama, ambicijama i teškim trenucima u karijeri. Tvrdi da je sretan u Interu i da ne želi otići.

"Zabijanje golova je važno, ali biti kapetan Intera je moja misija", rekao je 25-godišnji Argentinac.

"Ponosan sam na kapetansku traku, ne pada mi teško ta dužnost, imam karakter za taj posao. Ovdje sam već pet godina, ali ne čini se tako. Bio sam igrač Intera otkako sam bio dijete. Na Playstationu sam uvijek birao Inter zbog Adriana. Želim u ovom dresu osvajati trofeje. Predugo klub nije ništa osvojio."

"San mi je igrati s najboljima u Interu. Naravno da govorim o Messiju, ali to je gotovo nemoguće jer je vezan za Barcelonu", kaže Icardi koji je kao mlad igrač bio u Barceloni, ali ga je karijera odvela u Italiju.

"Odlučio sam otići u Italiju jer sam bio uvjeren da mogu napraviti više nego u Španjolskoj. U ono vrijeme nije bilo lako biti u Barceloni. Ovdje sam dobio priliku igrati na visokoj razini.

Prije dvije godine Icardi je objavio autobiografiju zbog koje se našao na udaru Interovih navijača jer ih je kritizirao.

"Žalim zbog toga. Knjiga je bila loša za sve, ali objasnio sam da nas navijači vole i da želim sve najbolje i njima i momčadi. Sretni smo što imamo takve navijače"
, rekao je Icardi.

Icardi je rođen u Rosariju, ali se sa samo šest godina s obitelji preselio u Španjolsku. Nogometnu karijeru je započeo u niželigašu Vecindariju u čijim je mlađim selekcijama zabio više od 500 golova. Prije točno deset godina uočili su ga skauti Reala i Barcelone, ali i Liverpoola i Arsenala. Katalonski klub je ipak bio najprivlačniji i Icardi je potpisao ugovor do 2013. U siječnju 2011. je otišao na posudbu u Sampdoriju, koja ga je potom otkupila za 400.000 eura. U Inter se preselio u lipnju 2013. i do sada je u dresu Nerazzurra upisao 172 nastupa i postigao 100 golova.

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #164 on: Ožujak 29, 2018, 22:29:17 pm »
Zanimljiv intervju sa Icardijem:

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #165 on: Travanj 11, 2018, 05:41:52 am »
Kome je sve Icardi zabijao 103 gola protiv 24 ekipa:

« Last Edit: Travanj 11, 2018, 05:43:08 am by EL CUCHU 19 »

Offline Adnan

• Super clan
    • View Profile
« Reply #166 on: Travanj 23, 2018, 08:54:02 am »
Zvjer je al nazalost odlazi iz intera na kraju sezone  :)
i sretno mu gde god da ode ... :interflag: :interflag:

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #167 on: Travanj 23, 2018, 21:35:21 pm »
Zvjer je al nazalost odlazi iz intera na kraju sezone  :)
i sretno mu gde god da ode ... :interflag: :interflag:

Druže,ti nešto puno čitaš babu Vangu... ;D

Offline dapapo

• Mladi clan
  • **
  • Inter u <3
    • View Profile
« Reply #168 on: Svibanj 14, 2018, 19:37:26 pm »
Eto stigao pretpoziv za svjetsko prvenstvo...

Offline EL CUCHU 19

• Global Moderator
  • Super clan
    • View Profile
« Reply #169 on: Svibanj 15, 2018, 21:51:19 pm »
Eto stigao pretpoziv za svjetsko prvenstvo...

Lijepo je kad netko objavi post,makar i nakon 5.5 godina  ;),... eto poziv je dobio Icardi i Martinez,a od bivših Banega i Kiki Ansaldi.