HANDANOVIĆ PRAVI TRANSFER IZ SNOVA !?
Slovenski golman Samir Handanovič mogao bi ovog ljeta napraviti veliki transfer. Naime, za njegove usluge ovog ljeta interesuju se brojni timovi, a posljednji u nizu je engleski Manchester City.
Navodno španski stručnjak na klupi ove ekipe Pep Guardiola želi Slovenca na svom golu umjesto Joea Harta čijim igrama nije zadovoljan.
Dokaz da bi Inter mogao podati svog prvog golmana je i ponuda koju su nedavno poslali Mattiji Perinu iz Genoe, a italijanski mediji navode da je posao veoma blizu realizaciji.
Vrijeme će pokazati da li se u ovom slučaju radi samo o špekulacijama ili će Handanovič zaista otići na Etihad i raditi sa Guardiolom.
Mislim da ce ove sezone otici i on i Icardi jer kako bude transfer period se blizio kraj Bogatasi ce zeljeti i povisit para samo da bi bi se pojacali kako treba tu najvise mislim na super bogate engleske klubove ..
Kinezi nisu dosli sigurno ulagat ko arap rusi ameri itd i i oni su mraka ti kinezi ko i Tohir sa svojom politikom ...
Ovo kazem jer kad je Abramovic doso u Chelsea kupovao je ko lud i dobio je rezultat---
Kad su seici dosli u city kupovali su ko ludi ...dobili su neki rezultat
Kinezi dosli u inter stede ko penzioner kad ode na trznicu kupit kakve podmjere 100x razmisli sta mu treba
propadamo samo se promjeno Kapetan broda ....Kineski ekonosmki kapitalizam nece dobro proci u interu za inter a za njih hoce jer preko kluba ce prati svoja bogastva sigurno ...

i kao navodno svugdje smo mi zainteresvani a nikog ne dovedemo poslali ponudu za Cavanija a znaju da nece ga dobit za 50 poslali kao za Oscara a znaju da ga nece dobit mislim providna je to skola i jadna ..
Morati ubojico intera ....Tohir je postavio na pladanj ovi kinezi ce dokrajcit ...