Author Topic: Politika transfera i sto ocekivati?  (Read 38970 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Maverick

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 612
  • Gender: Male
    • View Profile
Politika transfera i sto ocekivati?
« on: Kolovoz 16, 2011, 13:42:32 pm »
Pozdrav,

evo malo razmisljam i nekako mi se sve vise svidja ovo sto se dogadja. Ja se nekako veselim odlasku Eto'oa jer me u zadnje vrijeme jako zivcirao svojom sebicnoscu i gnavljenjem lopte. Ako budemo pametni, mogli bi proci jednako kao i kad je bila ona trampa s Ibrahimovicem, gdje smo, ruku na srce, svi bili zabrinuti a ostvario se pun pogodak. Pa tako i sada, nadam se, bi mogli proci slicno....npr. uvjeren sam da Tevez zeli doci, i da ce skemijati nesto s posudbom, plus Forlan koji moze jos ovu sezonu odigrati nesto, uz Milita i Pazzinija.....prilicno respektabilan napad. Osobno, radje bih Rossija vidio (ili zasto ne preoteti Falcaa Atleticu) ovdje, posebno zbog godina, no ni Forlan nije rjesenje za baciti (a puno jeftinije). Ostatak novaca bih jos ulozio u pojacanje veze igracem tipa Montoliva, jer mi nekako to fali, naravno sve pod uvjetom da Sneijder ostane (ne vjerujem u one price da je razocaran sto se Man Utd ohladio, ne bi trazio svemirsku placu da mu se tako islo). Ako Sneijder ostane, onda bi to bio vrlo dobar vezni red. Uz npr. Montoliva i Sneijdera, tu su mali Obi (koji me odusevio svaku pripremnu koju sam gledao), polivalentni Alvarez pa cak i Maicon, a nekako imam osjecaj da bi Santon napokon mogao eksplodirati. Ne znam kakav je Jonathan, to ce vrijeme pokazati, a sto se tice obrane, standard s Luciom i Samuelom i ucenje Rannochie, a i Caldirola mi se cini zanimljiv potencijal. Iako, u slucaju ozljede dvojice iz zadnje linije, mogli bi imati problema, no Chivu, Caldirola pa cak i Javier to sve mogu pokriti.

E sad, vjerojatno navijaci ne vole bas kad im zvijezde odlaze, no kad igrac svjetskog kalibra i trenutak razmislja o igranju za klub iz Dagestana, mislim da mu se odmah treba zahvaliti, kao sto Inter radi. Ono sto mene kao istinskog navijaca Intera smeta sto nijedno vece ime posljednjih godina nije dosao u Inter kao veliko pojacanje i kao igrac koji je bas htio doci, vec vise kao otpadak iz svog kluba (Eto'o, Sneijder, Lucio, pa cak i Zlatan) i onda u se u Interu ponovo pronadju i crta u neki klub koji je "in". Kad se tako nesto dogodi, onda smatram da Inter treba izvuci sto vecu financijsku korist iz toga.

Zato sam nekako optimistican zbog svega ovoga, dovode se skautirani a ne pretjerano razvikani igraci (Alvarez, Jonathan), nadam se da ce i Casemiro tim putem, i kao najjace pojacanje ovog ljeta, iskreno se nadam da ce Coutinho proigrati. Izrazito mi se svidja pomisao na vezni red Coutinho, Sneijder, Zanetti, Obi i Alvarez.....a naprijed Pazzini i Tevez....uh....

Sto se tice trenera, Gasp mi se cini izrazito takticki potkovan, dovoljno iskusan (cini se kao karakteristike Beniteza, samo sto nije ni priblizno tvrdoglav kao Rafa :)), jedini problem vidim u autoritetu kod prepotentnih zvijezda i otud takodjer moje zadovoljstvo kad gledam odlazak Eto'oa..... Mislim da cemo se nagledati lijepog nogometa s Gaspom, malo srece i mi necemo biti uopce losi.

Glavni rival Milan, ruku na srce, cini se bolji u ovom trenutku, no ja kod njih vidim drugi problem, a to je financijski. Nedavno se jako zahuktala prica o Berlusconiju i financijama i onda se naglo usutilo, no ja mislim da ima gadnih problema....a doveli su samo Mexesa i Taiwa, i to besplatno. Ohladila se njihova prica i o Fabregasu, i o Gansu....a i na Montoliva ciljaju u sijecnju kad se nadaju da ce bit jos jeftiniji.....prica o Mr. X se meni cini samo kao prica za navijace....vidjet cemo koliko sam u pravu, ali imam osjecaj da sam prilicno u pravu.

Prvi klub poslije Milana koji bi nam mogao pomrsiti racune smatram Napoli, ekipa je ostala na okupu pojacanja Inlerom i njih vidim u borbi za Scudetto. U toj borbi (jos uvijek) ne vidim Juventus, jer mislim da su promijenili previse igraca da bi to odmah profunkcioniralo, no u duzem razdoblju njih vidim kao rastucu silu, prije svega jer su jedni od rijetkih koji ce imati svoj stadion (sto Moratti ceka?) i prednosti toga se jos ne vide, no u buducnosti bi to mogla biti odlucujuca prednost, mislim naravno, na financijsku stranu.

Eto, puno nam srece u novoj sezoni.
« Last Edit: Kolovoz 16, 2011, 13:44:15 pm by Maverick »

Offline danijel1993

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 904
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #1 on: Kolovoz 16, 2011, 14:06:51 pm »
Svakakve glasine kruže o transferima nadam se da se neće nijeda ostvarit eventualno eto nek ode dobro nama dobro njemu
In Strama we Trust!

Offline nerazzurri

  • Nosim Inter u srcu
  • ***
  • Posts: 137
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #2 on: Kolovoz 24, 2011, 23:23:28 pm »
navodna politika kluba je podmladjivanje ekipe i ispunjavanje fair playa.nadam se da je to i cilj i da je zbog toga ovakva strategija na mercatu ali opet mi ne ide u glavu da dovodmo forlana (koji je nesumljivo veliki igrac ali ima 32) i jos ocekujemo prodaju snaidera.zaradili smo na etoou i nadam se da sada nema potrebe za prodaju 10-tke.

Offline Adnan

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 14 351
  • Gender: Male
  • Volim Inter do kraja zivota
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #3 on: Kolovoz 25, 2011, 02:48:00 am »
Politika je da nema politike klub bez cilja nakon osvojenje LP ne znam stvarno Morati jedno prica drugo radi ..

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #4 on: Siječanj 04, 2012, 14:46:58 pm »
Samo Moratti zna sta radi,priča priče a bog zna kakav ima interes iz ovoga sto radi u Interu... Kampanja : Moratti  NAAPOLJE  :clap: :interflag:

Offline felapton

  • Nosim Inter u srcu
  • ***
  • Posts: 105
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #5 on: Siječanj 04, 2012, 15:13:47 pm »
Samo Moratti zna sta radi,priča priče a bog zna kakav ima interes iz ovoga sto radi u Interu... Kampanja : Moratti  NAAPOLJE  :clap: :interflag:
ljudi, nemojte pisati o onome što nerazumijete. Od ove sezone je startao Uefin financijski fair play koji dopušta maksimalni minus klubova u prve 3 sezone skupa od 40 milijuna eura, a naš Inter je poslovao do sada sa minusima od 150 mil eura po SEZONI. Zna Moratti šta radi, neće više biti velikih transfera, igračima koji dolaze neće biti ponuđivani veliki ugovori, ovima koji ističu ugovori kao Chivu neće više biti ponuđeni visoki ugovori nego manji, ako prihvati ugovor ostaje, ako ne odlazi i time smanjujemo izdatke kluba. Prodajom Eto'o-a klub je uštedio 100 milijuna eura!

Offline Adnan

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 14 351
  • Gender: Male
  • Volim Inter do kraja zivota
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #6 on: Siječanj 04, 2012, 15:25:57 pm »
To sve stoji sto pises slazem se s tobom al otkud onda natpisi da inter zeli dovest Teveza za 25 miliona a svi znamo da su ljudi kao on prokleti igraju za lovu sto ih i ne krivim ...Prodajom Etoo-a su rjesilli sve probleme nadam se prodajom i Snjdera neka jos manje srezu plate i rashode onda najbolje neka ugase inter  ;D ;D Samo se inter drzi fair playa ...de ako se drzi neka mu makar klinci grade inter i nose u nove pobjede i poraze ..Volim inter kako god bude tu sam al me boli sta rade s intera i s kakvom politikom ,boli me vidit kako jedan Palermo uspije prodat Pastorea za 50 miliona a mi Snjdera dat cemo na kraju za 25 poznavajuci panjeve u interu Vidi kolko smo prodali Etoo-a cojk vrjedi 50 miliona mi njega odma ko prvi ponudi ..Bilo kako bilo od osvojene LP inter je kreno prema dnu ostarili su ljdui koji su cinili posadu intera i ako se ne uradi kompletan remont znaci 6 igraca IN bit ce nam jos gore do tad neka nam je bog na pomoci ..i da dodam da igraci poput Teveza i neki brazislkii wonder kid djecaka nece doci u inter i molim boga da ne dodju Jer imamo mi Coutinha Alvareza dvije svjetske klase pa ljudi nedobivaju sanse a kamoli neko dr ko misli da je zvjezda u svom selu a dodje u evropu izgubio se ko mala beba u New yorku  :D pozz

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #7 on: Siječanj 04, 2012, 17:43:56 pm »
Mene samo interesuje ko se jos brine o finansijskom fair playu osim moratija????

Offline felapton

  • Nosim Inter u srcu
  • ***
  • Posts: 105
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #8 on: Siječanj 04, 2012, 17:45:29 pm »
Možda i dovedu teveza za 20-tak milijuna koje će platiti na ljeto, a ne sada. njegov dolazak bi omogućio odlazak igrača kojima istječu veliki ugovori(Chivu,Cordoba, Muntari- na njih troje to je oko 20 milijuna eura bruto plaće godišnje) te prodaja nekih igrača (Stanković u SAD...). Inter se već riješio nekih starih igrača sa velikim ugovorima (Toldo, Materazzi,Crespo) tako da svake godine je minus sve manji. Ovo stanje dosad je bilio neodrživo, svake godine minus od 150 do 200 milijuna eura-kakva smo mi to kompanija koja stalno posluje s velikim minusima, a vjerujem da je i Morattiju već dosadilo plaćati iz svojeg đepa svake godine tolike minuse. 30-godišnjeg Eto'o-a prodali za 27 milijuna zato jer znaju da su uštedili 20 milijuna godišnje na njegovu bruto plaću, pa treba gledati sveukupno-to je 100 milijuna. Sneijdera će prodati samo ako će on forsirati odlazak u Man Utd, a tražit će 30-tak milijuna eura, i tu će gledati na plaću od 15 mil. eura bruto koju neće više morati plaćati ako ga prodaju, zato im nije bitno da li je 35 ili 40 milijuna. Ako prodaju doći će zamjene koje neće imati veliku plaću npr.6,7 mil bruto godišnje.  Treba se riješit Milita na kraju sezone ako ne popravi svoju igru. Maicona su trebali prodati prije ako su ga mislili prodati, sada ostaje u Interu, i tko zna možda opet počne igrati kako zna. Uglavnom, trebalo bi kupiti nekoliko afirmiranih igrača do 27 godina starosti da pojačaju momčad jer nakon odlaska nepotrebnih igrača novaca će biti.

Offline felapton

  • Nosim Inter u srcu
  • ***
  • Posts: 105
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #9 on: Siječanj 04, 2012, 17:48:48 pm »
Mene samo interesuje ko se jos brine o finansijskom fair playu osim moratija????

Ako Uefa prekrši svoja obećanja što se tiču fair playa vjerujem da će Moratti odmah krenuti u trošenje ili prodati klub onome koji će moći i htjeti trošiti.
« Last Edit: Siječanj 04, 2012, 17:57:27 pm by felapton »

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #10 on: Siječanj 04, 2012, 17:50:11 pm »
EUROPSKA nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da je odustala od plana da izbaci iz europskih kupova i nametne zabranu transfera klubovima koji posluju s velikim minusom. Financijski fair-play (FFP) za koji se zalagao predsjednik UEFA-e Michel Platini tako je došao na rub propasti i to svega nekoliko dana nakon što je Manchester City prijavio da je u sezoni 2010/11 poslovao s gubitkom od 227 milijuna eura.

UEFA tvrdi da je morala odustati od predviđenih kazni jer bi one bile zakonski neprovedive. Naime, kontrolu nad transferima imaju nacionalni savezi i Međunarodna nogometna federacija (FIFA), tako da UEFA ne može nametati sankcije. S druge strane, u slučaju izbacivanja iz europskih kupova, UEFA bi mogla biti zatrpana tužbama igrača koji bi tvrdili da su potpisali za pojedini klub isključivo zbog nastupa u Europi. FFP, koji se trebao početi provoditi od 2014. godine, tako je potpuno izgubio vjerodostojnost, a pitanje je može li UEFA uopće pronaći adekvatnu kaznu za klubove koji troše više od svojih mogućnosti.
______________________________________________________________________________________________________________

Dok Moratti izgleda sam brine o finansijskom fair playu svi ostali slazu momcad po kvaliteti a ne niskim cijenama na trzistu

Offline felapton

  • Nosim Inter u srcu
  • ***
  • Posts: 105
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #11 on: Siječanj 04, 2012, 18:01:58 pm »
Kao što sam napisao u prošlom postu : ako Uefa prekrši svoja obećanja što se tiču fair playa vjerujem da će Moratti odmah krenuti u trošenje ili prodati klub onome koji će moći i htjeti trošiti jer klub kao Inter mora ostati u vrhu talijanskog i europskog nogometa. Neke sankcije će Uefa morati naći jer ovo ispada kao poigravanje sa pojedinim klubovima, City i Chelsea rade što hoće, a drugi jako paze što rade.

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #12 on: Siječanj 04, 2012, 20:34:37 pm »
Imam osjecaj da je Moratiju fair play samo izgovor...

Offline ILfenomeno

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 937
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #13 on: Siječanj 04, 2012, 21:09:58 pm »
EUROPSKA nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da je odustala od plana da izbaci iz europskih kupova i nametne zabranu transfera klubovima koji posluju s velikim minusom. Financijski fair-play (FFP) za koji se zalagao predsjednik UEFA-e Michel Platini tako je došao na rub propasti i to svega nekoliko dana nakon što je Manchester City prijavio da je u sezoni 2010/11 poslovao s gubitkom od 227 milijuna eura.

UEFA tvrdi da je morala odustati od predviđenih kazni jer bi one bile zakonski neprovedive. Naime, kontrolu nad transferima imaju nacionalni savezi i Međunarodna nogometna federacija (FIFA), tako da UEFA ne može nametati sankcije. S druge strane, u slučaju izbacivanja iz europskih kupova, UEFA bi mogla biti zatrpana tužbama igrača koji bi tvrdili da su potpisali za pojedini klub isključivo zbog nastupa u Europi. FFP, koji se trebao početi provoditi od 2014. godine, tako je potpuno izgubio vjerodostojnost, a pitanje je može li UEFA uopće pronaći adekvatnu kaznu za klubove koji troše više od svojih mogućnosti.

a šta i očekivat od kriminalaca. baš me zanima sa kolko su ih podmazali ovi tajkuni
______________________________________________________________________________________________________________

Dok Moratti izgleda sam brine o finansijskom fair playu svi ostali slazu momcad po kvaliteti a ne niskim cijenama na trzistu

Offline Augment

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 126
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #14 on: Siječanj 04, 2012, 22:35:11 pm »
ekipa se moze sloziti sa niskim cijenama, ali onda trebaju da naprave plan i program a ne da jurisaju na 15 frontova svake godine.. za takvo nesto je potrebno vrijeme.. ja mislim da u Interu samo odlazu neminovno.. a to je potpuni remont ekipe.. pa sad za sta god da se odluce ili poceti sa mladima od nule ili kupiti za 300 miliona ekipu i uvaliti se u jos veca gowna meni je svedno, samo da se pocne razmisljati o stabilizaciji
"Navijaci su se zaletavali u njihove štitove, gadjali ih bocama a potom bježali. Nije bilo bitno je li muškarac ili žena, svi su gadjali policiju, a navijacice su se bacale po policajcima i grizle ih. :D :D


Offline ILfenomeno

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 937
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #15 on: Siječanj 04, 2012, 22:40:43 pm »
ne znam ni sam, nisam pametan. ako se već ova ekipa zadržala i maksimalono se izbjegavalo puno trošiti, onda je po meni u ove dvije godine trebalo riješiti možda i najveći problem, koji ćemo kad tad morat riješit, a to je stadion. e sad dal je gazda stvarno čekao da se završi sve ovo s calciopollijem, čisto sumnjam. problem je čini se taj što ih je uspjeh 2010. ili iznedadio ili zaslijepio pa nisu bili u stanju gledati dugoročno

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #16 on: Siječanj 05, 2012, 14:38:26 pm »
Prije ce bit ovo drugo, mislili su da ovi djedovi mogu igrat jos 2,3 godine na vrhunskom nivou. Udarila slava u glavu a čuvali novac iz raznoraznih razloga. Politika kluba je katastrofa. Najbolje bi bilo da sebe stave na transfer listu

Offline majstormk

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 980
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #17 on: Siječanj 05, 2012, 15:02:52 pm »
jel vi vidite sta se dogada u europi, a pogotovo italiji? ili ste toliko naivni pa mislite da to nema veze s nogometom... kriza je velika i duboka, vidjet cemo kaj nam donosi buducnost al trenutna situacija nije dobra...

Offline ILfenomeno

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 937
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #18 on: Siječanj 05, 2012, 15:14:53 pm »
događa se to da i dalje trpi i trpit će srednja klasa i sirotinja, tj i ta srednja klasa koja je nekada postojala više ne postoji. došlo je do toga da oni koji imaju imaju još i više i to ja svakodnevno vidim svojim očima. ja ne krivim gazdu nit cu ga ikad krivit i pljuvat, al danas se u nogometu troši kao nikada prije i ako želiš bit imalo konkurentan moraš i potrošit. ili u protivnom na početku sezone dat obavijest putem medija da su ti ambicije ulazak u europsko natjecanje i prosječnost, čisto da publika zna šta očekivat i kako se pripremit za sezonu

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #19 on: Siječanj 05, 2012, 15:29:40 pm »
Tu se slazem, situacija jest sjebana, al je Moratti na pocetku trebo rec da mu je cilj ulazak u neka euro takmicenja i neka sreda a ne da sam sebe laze kako ovaj inter ima ptencijal za scudeto ili ligu prvaka. Nego prodaje maglu a dobro on zna kako stvari stoje, a da to kaze svi navijaci bi mu okrenuli leđa ko predjsedniku...ma to su sad igre s njegove strane danas kaze jedno sutra drugo.

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #20 on: Veljača 05, 2012, 21:42:35 pm »
Roma Inter 4 0, situacija u klubu katastrofa, politika kluba : ptice na grani znaju. Mislim da ce ova tema bit ponovo aktuelna. Ni sam Moratti nezna sta hoce...

Offline Adnan

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 14 351
  • Gender: Male
  • Volim Inter do kraja zivota
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #21 on: Veljača 05, 2012, 22:23:41 pm »
Moratti nas dragi presidente zeli stednju i racionalno dovodjenje igraca Olako rjesavanje mladi talenata Santon Balo Coutinho pa moze se reci i Mariga prodavanje najveci zvjezda Etoo pokusaja dovodjenja ludi igraca (Tevez) itd itd ..Moratti nas opet luta i zao mi ga je jer je moze se reci naivan drugi manipulisu njime garant ..Nadam se boljim danima naseg intera al rekonstrukcija je ocigledna od odbrane veznog reda napadaca bekova sve polako obnovit a ne da se zivi od jebene proslosti ...Isto vako ajd vi koji zaradite platu mjesecnu kupite osnovne namjernice za citav mjesec i buduci 11 gladujete zivimo od sjecanja ..eto slican primjer ..Niko ne zivi od proslosti treba imat respect prema legendama al brate dragi nemogu bit sad svi jednako tretirani .Mene bole porazi od schalke lecce i igre ko protiv palerma ..lose lose opasno lose ..neka se stide i sramote ..

Offline croit93

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 828
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #22 on: Veljača 06, 2012, 02:06:37 am »
Ja se samo nadam da ce ranieri dobir priliku i idice sezone jer je upoznao momcad u ovom peridou zna gdje skripi ima sigurno u hlavi vec igrace koji bi to ispravili ali poznavajuci nasu upravu vjerovatno ce zavrsit kao leonardo, do kraja sezone izgurat nekako a onda promjena. Nazalost tako je ocito je da se ovaj balkanski mentalitet prenio na italiju svi zele instant uspjeh a cim nesto nevalja makni trenera i dalje tupi svoje...ako planira investirat u stadion onda nema problema par godina cemo bit u sjeni igrat cemo za europu i dosta ali sve se bojim da i od toga nista. A na kraju kad se sagledaju sve cinjenice neka mi neko kaze koliko se INTER(tj. njegova uprava) razlikuje od dinama....jabi rekao da smo isti....A NIJE LI TO ŽALOSNO....samo da napomenem nemam nista protiv dinama samo dajem peimjer da je jadno da jedan klub kao inter je pao tako nisko...

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.

Offline herrera

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 149
  • Gender: Male
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #23 on: Veljača 06, 2012, 07:20:54 am »
Ako je Moratti toliko naivan da drugi manipulisu s njim,onda jbg kako ce vodit klub dalje. Puno je do Morattija ako neko i povlaci lose poteze(branka) onda je on TAJ koji ce reci DOSTA,ali mislim da je on 90% krivac za ovo sto se sad desava u Interu zato sto on bira ljude i drzi ih oko sebe a pogledajte sta je uradio Udinese zadnjih godina kad se ima "zdrav" strucni tim odnosno uprava kluba...

Offline Il Trattore

  • Super clan
  • *****
  • Posts: 2 438
  • Gender: Male
  • FUCK ME I AM NOT FAMOUS :)
    • View Profile
Odg: Politika transfera i sto ocekivati?
« Reply #24 on: Veljača 09, 2012, 01:01:26 am »
Ako je Moratti toliko naivan da drugi manipulisu s njim,onda jbg kako ce vodit klub dalje. Puno je do Morattija ako neko i povlaci lose poteze(branka) onda je on TAJ koji ce reci DOSTA,ali mislim da je on 90% krivac za ovo sto se sad desava u Interu zato sto on bira ljude i drzi ih oko sebe a pogledajte sta je uradio Udinese zadnjih godina kad se ima "zdrav" strucni tim odnosno uprava kluba...
Pogledaj sta je Inter uradio zadnjih godina i prestani da pises gluposti o Moratiju

SEMPER FIDELIS