Pozdrav,
evo malo razmisljam i nekako mi se sve vise svidja ovo sto se dogadja. Ja se nekako veselim odlasku Eto'oa jer me u zadnje vrijeme jako zivcirao svojom sebicnoscu i gnavljenjem lopte. Ako budemo pametni, mogli bi proci jednako kao i kad je bila ona trampa s Ibrahimovicem, gdje smo, ruku na srce, svi bili zabrinuti a ostvario se pun pogodak. Pa tako i sada, nadam se, bi mogli proci slicno....npr. uvjeren sam da Tevez zeli doci, i da ce skemijati nesto s posudbom, plus Forlan koji moze jos ovu sezonu odigrati nesto, uz Milita i Pazzinija.....prilicno respektabilan napad. Osobno, radje bih Rossija vidio (ili zasto ne preoteti Falcaa Atleticu) ovdje, posebno zbog godina, no ni Forlan nije rjesenje za baciti (a puno jeftinije). Ostatak novaca bih jos ulozio u pojacanje veze igracem tipa Montoliva, jer mi nekako to fali, naravno sve pod uvjetom da Sneijder ostane (ne vjerujem u one price da je razocaran sto se Man Utd ohladio, ne bi trazio svemirsku placu da mu se tako islo). Ako Sneijder ostane, onda bi to bio vrlo dobar vezni red. Uz npr. Montoliva i Sneijdera, tu su mali Obi (koji me odusevio svaku pripremnu koju sam gledao), polivalentni Alvarez pa cak i Maicon, a nekako imam osjecaj da bi Santon napokon mogao eksplodirati. Ne znam kakav je Jonathan, to ce vrijeme pokazati, a sto se tice obrane, standard s Luciom i Samuelom i ucenje Rannochie, a i Caldirola mi se cini zanimljiv potencijal. Iako, u slucaju ozljede dvojice iz zadnje linije, mogli bi imati problema, no Chivu, Caldirola pa cak i Javier to sve mogu pokriti.
E sad, vjerojatno navijaci ne vole bas kad im zvijezde odlaze, no kad igrac svjetskog kalibra i trenutak razmislja o igranju za klub iz Dagestana, mislim da mu se odmah treba zahvaliti, kao sto Inter radi. Ono sto mene kao istinskog navijaca Intera smeta sto nijedno vece ime posljednjih godina nije dosao u Inter kao veliko pojacanje i kao igrac koji je bas htio doci, vec vise kao otpadak iz svog kluba (Eto'o, Sneijder, Lucio, pa cak i Zlatan) i onda u se u Interu ponovo pronadju i crta u neki klub koji je "in". Kad se tako nesto dogodi, onda smatram da Inter treba izvuci sto vecu financijsku korist iz toga.
Zato sam nekako optimistican zbog svega ovoga, dovode se skautirani a ne pretjerano razvikani igraci (Alvarez, Jonathan), nadam se da ce i Casemiro tim putem, i kao najjace pojacanje ovog ljeta, iskreno se nadam da ce Coutinho proigrati. Izrazito mi se svidja pomisao na vezni red Coutinho, Sneijder, Zanetti, Obi i Alvarez.....a naprijed Pazzini i Tevez....uh....
Sto se tice trenera, Gasp mi se cini izrazito takticki potkovan, dovoljno iskusan (cini se kao karakteristike Beniteza, samo sto nije ni priblizno tvrdoglav kao Rafa

), jedini problem vidim u autoritetu kod prepotentnih zvijezda i otud takodjer moje zadovoljstvo kad gledam odlazak Eto'oa..... Mislim da cemo se nagledati lijepog nogometa s Gaspom, malo srece i mi necemo biti uopce losi.
Glavni rival Milan, ruku na srce, cini se bolji u ovom trenutku, no ja kod njih vidim drugi problem, a to je financijski. Nedavno se jako zahuktala prica o Berlusconiju i financijama i onda se naglo usutilo, no ja mislim da ima gadnih problema....a doveli su samo Mexesa i Taiwa, i to besplatno. Ohladila se njihova prica i o Fabregasu, i o Gansu....a i na Montoliva ciljaju u sijecnju kad se nadaju da ce bit jos jeftiniji.....prica o Mr. X se meni cini samo kao prica za navijace....vidjet cemo koliko sam u pravu, ali imam osjecaj da sam prilicno u pravu.
Prvi klub poslije Milana koji bi nam mogao pomrsiti racune smatram Napoli, ekipa je ostala na okupu pojacanja Inlerom i njih vidim u borbi za Scudetto. U toj borbi (jos uvijek) ne vidim Juventus, jer mislim da su promijenili previse igraca da bi to odmah profunkcioniralo, no u duzem razdoblju njih vidim kao rastucu silu, prije svega jer su jedni od rijetkih koji ce imati svoj stadion (sto Moratti ceka?) i prednosti toga se jos ne vide, no u buducnosti bi to mogla biti odlucujuca prednost, mislim naravno, na financijsku stranu.
Eto, puno nam srece u novoj sezoni.