1. izbor, ostanak leoarda... 2. izbor guss hiddink... mourinha je nemoguce dovesti pa ga ne stavljam u izbor...
- ja nebi mjenjao trenera, a ako bi ga mjenjao onda mora biti bolji od leonarda, a guss hiddink to je...
- razmmijem vase razocaranje, s ove 2 lose utakmice za redom, ali leonardo nije kriv sto mu lucio i samuel nisu stoperski par, sto se na matrazzija i cordobu nemoze ozbiljno racunati, sto chivu radi crvena kartone kad god zaželi.... on nije birao momcad, sve igrace i filozofiju igre je nasljedio i od njih mora izvuci najbolje....
- mislim da nam treba na ljeto svijeze krvi dakle zamjeniti 3-4 igraca maksimalno, jer budimo realno i to je prevelik financijski trosak, a moratti se zadnje godine na razbacuje novcem nego trosi novac racionalno...
- po meni u svakoj liniji po jedan igrac (stope) i to je to + oporavljani samuel i lucio i mis osvajamo scudetto sigurno...
- dakle rijesiti se max 4- 5 igraca (suazo, materazzi, cordoba, khjara,....) i dovesti 3 kvalitetna igraca, jedan stoper (subotic, rolando, alex,), jedan vezni kreativac (montolivo, wilshere, ganso, ) i eventualno jedan napadac a u tom se slucaju rijesiti pandeva....