full screen background image

Balotelli maturirao, Santon sanja “azzurre”

Mario Balotelli ponovno je u središtu pozornosti. Prošle nedjelje ga je zaustavila policija jer se na jednom milanskom trgu igra sa dječjim pištoljem iz kojeg je nekoliko puta opalio. Incident je završio samo identificiranjem, jer ničeg protivnog zakonu nije bilo.

Danas je pak Balotelli bio na maturalnom ispitu na jednom milanskom institutu. Usmeni ispit prošao je odlično prema riječima samog mladog napadača Intera. Novinari su ga dočekali ispred škole, a on im je sa smješkom odgovarao na pitanja…

“Moj incident prošle nedjelje je glupost s moje strane, ali nemam se kome i zašto ispričavati. Kažu da sam nezreo? Neka pričaju… poslije ću ih odvesti sve na piće. Ispit? Prošlo je dobro, neka pitanja su bila vezana uz nogomet. Jeli bilo problema? Na jednom pitanju sam zapeo, ali neću vam reći kojem. Za koga navijam na Svjetskom? Nakon ispadanja Italije za nikoga, ali nadam se odličnoj utakmici Argentine i Njemačke. Benitez? Nismo se još susreli, ali za ‘ispit’ kod njega sam spreman. Želi me Arsenal? To svakako godi. Ostajem u Interu? Vidjet ćemo. Želi me i Mancini? On me je lansirao u ozbiljan nogomet. Milan? Idi u p….”

Njegov prijatelj Davide Santon nakon odlaska Lippija sanja reprezentaciju: “Sanjam ‘azzurre’, ali to mora doći preko velike sezone s Interom, mojom velikom ljubavi. Drago mi je da sam na Prandellijevoj listi. Još kada bih igrao s Mariom… Oštre riječi Mourinha? Znam sam dobro gdje sam pogriješio i te pogreške sigurno neću ponavljati. Bez obzira na sve ostat ću mu vječno zahvalan, jer on mi je otvorio vrata velikog nogometa.”
2 thoughts on “Balotelli maturirao, Santon sanja “azzurre”

Odgovori