full screen background image

Izborimo pravedan nogomet!

La Gazzetta dello Sport pokrenula je veliku inicijativu nakon očajnih sudačkih pogrešaka na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Prestižni talijanski sportski dnevnik napisao je pismo protesta Josephu Blatteru u kojem traži uvođenje tehnologije u nogomet koja bi pomogla sucima da donose prave odluke, te spriječila apsurde koji gotovo uvijek štete “malim” klubovima i reprezentacijama. Očito je, navodi se u pismu među ostalim, da sve češće ono što vide gledatelji na stadionu i ispred televizora nema nikakve veze s onim što vide suci na terenu.

Inicijativu La Gazzette već su potpisali Franz Beckenbauer, Alex Ferguson, Falcao, Arrigo Sacchi, Roger Federer i mnogi drugi. Prvog dana potporu je dalo više od 35.000 čitatelja online izdanja La Gazzette dello Sport.

To možete i vi, vrlo jednostavno. Kliknite na link ispod, te upišite svoje ime, prezime i e-mail adresu. Pošaljimo Blatteru poruku: DOSTA JE!

http://www.gazzetta.it/appellogazzetta/
8 thoughts on “Izborimo pravedan nogomet!

  1. Adriano 4ever

    Molim vas ako ikako moze neko da dodje do uprave kluba ko jebe ovog BLLatera da kaže Moratiju da dovede KUN AGGUERA I Michella.Bastosa to je moja zivotna zelja da ih vidim u Interovom dresu.neka mi neko odgovori dal se slaze samnom.igraju momci za deset a uz to bi se uklopili obadvojica sa SNEIDEROM Inter bi bio neprikosnoven za Real i Barcelonu a da negovorim za Seria “A”.Hvala unaprijed!!!

Odgovori