full screen background image

Predsjednik nosi „Crno-plavo srce“ za 2010g.

Na godišnjicu našeg Inter Cluba Fedeli (27.06.) dodijeljujemo nagradu za izniman doprinos u radu pod imenom „Crno-plavo srce“. Za ovu godinu je ta čast pripala predsjedniku kluba g.Antoniu Buliću.
Prvi čovjek kluba je zaslužio da prvi ponese ovu nagradu ali mu ona bar stiže za prvu godišnjicu kluba. Naime, predsjednik je uz sve svoje aktivnosti prošle godine u vrijeme darivanja za Božićne blagdane osmislio i pokrenuo inicijativu za dodijelu nagrade najzaslužnijem članu u protekloj godini, smislivši i naziv iste – „Plavo srce“,te sproveo anketu među članovima Inter Cluba Fedeli. Kako je iz razumljive skromnosti izostavio sebe iz glasovanja nagradu su jednakim brojem glasova dobila dva člana, koji su bili suosnivači kluba sa g.Bulićem i još nekoliko članova bivšeg Inter Cluba. Kasnije, na sugestiju najužeg rukovodstva kluba su napravljene dvije korekcije: preimenovana je nagrada u „Crno-plavo srce“ a termin za dodijelu nagrade je određen na dan osnivanja našeg kluba – 27.06. Tako ipak predsjednik ima simbolično uručenje na prvu godišnjicu kluba.
Zadovoljstvo mi je, ali i iznimno teško, napisati par riječi o laueratu jer je gotovo nemoguće opisati djelovanje g.Antonia Bulića. Teško je shvatiti i pratiti tu energiju, taj žar koji on unosi u ovu našu zajedničku stvar koja je ujedinjena u Inter Clubu Fedeli. Uz svoj redoviti posao koji je specifičan i veoma zahtjevan, uz obitelj sa dvoje male djece, treniranje mladih kategorija, pohađanje trenerske škole, imati toliko vremena i volje raditi bukvalno danonoćno za naš Inter Club, čak i mene kao najbližeg suradnika, ostavlja jednostavno bez riječi. Ne jednom sam se zapitao: pa taj čovjek živi izvan našeg realnog vremena i njegov dan ne traje 24 sata, jer jednostavno u to vrijeme ne može stati sve ili je fenomen da nema potrebu spavati.
Teško je nekom laiku i „običnom“ članu dočarati što je sve gospodin Bulić učinio i čini za IC Fedeli. Sad ću prvi put objaviti i da je naš predsjednik i kum našeg kluba. Na našoj osnivačkoj sjednici jedna od najvažnijih tema je bila i ime novog kluba koji osnivamo. Pošto smo se usaglasili da ime bude kratko, po mogućnosti jedna riječ, g.Antonio je predložio Fedeli (vjerni) i… ostalo je povijest. Sigurno pogađate i da je najveći posao oko osnivanja, organizacije i registracije obavio upravo predsjednik.
Jedna od najvažnijih aktivnosti svakog Inter Cluba je organizirano putovanje na utakmice Intera. Koliko je samo tu potrebno odraditi: od kontakata sa centralom u Milanu oko trebovanja ulaznica, ažuriranja spiska putnika i višestrukog kontaktiranja, skupljanja novca i slanja u Italiju, organiziranja prijevoza, vođenja puta, podizanja ulaznica na stadionu… da ne ulazim u detalje i probleme koji se svaki put događaju jer niti ne mora i ne treba svaki član znati svaki detalj organizacije.
Kako nabrojiti sve zasluge oko organiziranja članstva, okupljanja i druženja u tri navrata, nabavke službenih kalendara Intera po izuzetnoj cijeni, potpisa igrača na majice i rekvizite, ugovaranje i podizanje svih nagrada koje naš klub dodijeljuje („Crno-plavo srce“, „Zlatno pero“, „Fedelissimo“, dva puta godišnje za internu kladionicu na forumu), aktivnost na web stranici… teško mi se svega sjetiti.
Ništa od gore navedenog nebi bilo moguće izvesti bez ogromnog angažmana i slobodnog vremena koje je g.Bulić nesebično podario kako bi mi interisti imali zadovoljstvo uživati u mogućnostima koje nam se otvaraju djelovanjem Inter Cluba Fedeli. Nije neskromno reći da smo uspješan klub,makar tako kratko postojimo, a da iza takvog uspjeha stoji uspješan predsjednik, u našem slučaju se to najbolje vidi. Kaže se i da žena drži tri stupa kuće… a naša „Katica za sve“ drži sva četiri.
Hvala ti Antonio, u ime svih članova… i čestitke na zasluženoj nagradi.
Osobno sam neizmjerno sretan da mogu surađivati sa takvom osobom, moralnih i radnih kapaciteta.
8 thoughts on “Predsjednik nosi „Crno-plavo srce“ za 2010g.

  1. ZAMORANO_1+8

    Cestitke Presidente!!! Bome, impresioniran sam ekipom koju sam upoznao na nedavnom triangolu u Rijeci… nadam se da ce biti sve vise takvih skupova. Jos jednom, cestitke Antoniu i svima koji su doprinjeli u razvoju kluba, lijepa godina je za nama….u svakom pogledu 😉

Odgovori