full screen background image

U Interu počeli slagati kadrovsku križaljku

Inter je potpisao dva ‘svoja’ igrača kojima će ojačati konkurenciju za sljedeću sezonu. Dvojno vlasništvo nad Kenijcem Macdonaldom Marigom i Jonathanom Biabianyjem riješeno je u korist prvaka Europe koji će dvojac trajno preseliti u Milano.
Inter je sa Parmom riješio dvojno vlasništvo nad Kenijcem Macdonaldom Marigom i Francuzom Jonathanom Biabianyjem u svoju korist te će talentirani dvojac u sljedećoj sezoni igrati pod palicom Rafaela Beniteza. I Mariga i Biabiany su proteklu sezonu bili u dvojnom vlasništvu između Intera i Parme, a Inter je odlučio ‘prerezati gordijski čvor’ i otkupiti Parmine polovice njihovih ugovora i tako ih vezati uz Giuseppe Meazzu.

Brzi francuski napadač Biabiany proteklu je sezonu proveo u Parmi i odigrao zapaženu ulogu u napadu momčadi Pasqualea Marina, dok je Mariga prešao iz Parme u Inter tijekom ovogodišnjeg siječanjskog prijelaznog roka, te je proteklu sezonu kao ‘dvojno vlasništvo’ proveo u momčadi prvaka Europe i Italije.

Biabiany i Mariga su samo početak pojačavanja milanske momčadi. U osvajaču trostruke krune u protekloj sezoni čekaju završetak Svjetskog prvenstva i lov na velika imena koja stoje podcrtana u bilježnici trenera Rafaela Beniteza.

Preuzeto sa Sportplusa.hr, Matija Šimunić
4 thoughts on “U Interu počeli slagati kadrovsku križaljku

      1. mimi19

        U potpunosti si u pravu, sezona kiselih krastavaca za vrijeme prvenstva pa nemaju pametnije za pisati. Inače super potez Intera za Biabianya taj dečko može postati sjajan igrač-

Odgovori