full screen background image

Mediji stvaraju novi Inter

Svjetsko prvenstvo u punom je jeku, te je puno manje vijesti vezano uz prijelazni rok klubova. Ipak, nakon mjesec dana dosta je glasina. Da, sve ovo što ćemo čitati u daljnjem tekstu zasad su glasine.

Inter je europski prvak, ali nije financijski najmoćniji klub. Upravo iz tog razloga naše zvijezde su na meti onih koji imaju više novca – Real Madrida, Barcelone, Manchester Uniteda, Chelseaja i Manchester Citya.

Jedino što nije glasina izgledni je odlazak Maicona u Real Madrid. No još jedan igrač navodno je na meti Mourinha. Radi se o Diegu Militu. Njegov agent Hidalgo ipak je rekao: “Mi poštujemo ugovore, ljudi smo od riječi i ne želimo stvarati probleme Interu. Navijači Intera mogu biti mirni. Ekonomski aspekt? Razgovarat ćemo i siguran sam da ćemo pronaći pravo riješenje.” Da, Milito će svoj ugovor rješavati nakon SP-a, a Inter je navodno spreman uduplati njegovu plaću – sa sadašnjih tri milijuna Eura godišnje na šest (osobni komentar: zasluženo!).

Već smo objavili i ponudu Manchester Cityja za Marija Balotellija od 24 milijuna Eura. Faks je navodno već stigao u Corso Vittorio Emanuele II 9, ali u Interu to negiraju.  Agent Raiola potvrđuje stav Intera: “Nitko me nije kontaktirao iz Manchestera niti iz bilo kojeg engleskog kluba.” Teško je vjerovati u odlazak Balotellija, jer od Beniteza stižu samo riječi hvale, a i Branca je dao do znanja kako se Mario neće micati. Stvari bi se mogle promijeniti jedino ako Diego Milito stvarno napusti klub. Tada će Inter u lov na Carlosa Teveza, a Roberto Mancini će za uzvrat tražiti Balotellija.

Postoje glasine o zamjeni Maicona. Inter je navodno jako blizu angažmana Aguirregaraya za budućnost, ali za trenutno riješenje spominju se Johnson, Sagna ili Taiwo. U slučaju konkretizacije s Taiwom, on bi pokrio lijevi bok, dok bi desno ordinirao Davide Santon. Ovo su tek prave glasine koje su se pojavile u jednoj rečenici u medijima.

Posljednje glasine tiču se Interovog najboljeg igrača, Wesleya Sneijdera. Prema pisanju medija Alex Ferguson volio bi Nizozemca vidjeti na Old Traffordu i za to je spreman izdvojiti 24 milijuna Eura.

U dolasku najaktualnije ime je Javier Mascherano. To je jedina prava, može se nazvati i službena želja Rafaela Beniteza. Mascherano je sam priznao da uči talijanski, ali hoće li njegov osobni izbor biti presudan? Naime, nakon propale potražnje za Fabregasom Barcelona se upustila u lov na kapetana Argentine. Inter će sada morati zasukati rukave ukoliko žele zadovoljiti svog novog trenera.

Spominju se još Silva, Kuyt i Krasić, ali njihova su se imena, baš kao i ona vanjskih braniča jako kratko vezivala uz Inter. Baš ništa konkretnog nema.

P.S. Od novog Intera kojeg kroje mediji mogu zaključiti samo jedno: vjerujem da ćemo ostati bez Maicona, a doći će Mascherano. Drugo su sve samo priče…
5 thoughts on “Mediji stvaraju novi Inter

  1. saleeee_inter

    Posljednje glasine tiču se Interovog najboljeg igrača, Wesleya Sneijdera. Prema pisanju medija Alex Ferguson volio bi Nizozemca vidjeti na Old Traffordu i za to je spreman izdvojiti 24 milijuna Eura.

    24 miliona daj ba……..pa bil ga bilo stid ponudit 24 miliona za snajdera

  2. raNDom

    ma nedajte se navlaciti na ove prodaje medija… ko ce gdje otici i ko che dochi… to je njihov posao oni moraju nekako zaraditi a kako che ako ne plasiraju razne izmisljotine i tako neke zanimljive stvari nama … 😀 inter che biti jachi sledeche sezone samo che konkurencija isto tako biti jacha …

Odgovori