full screen background image

Maicon nije produžio najam

Kada jedan igrač ili trener ne produži najam svoga stana ili kuće to je obično najbolji pokazatelj kako isti neće više braniti boje tog kluba. Upravo prema tim informacijama se puno prije konačne odluke Jose Mourinha znalo kako odlazi u Real Madrid. Mourinho nije bio produžio najam svoje vile, a ktome je bilo potvrđeno i kako je djecu ispisao iz škole, te ih upisao u jednu madridsku.

Douglas Maicon je ovih dana priopćio svome stanodavcu, Siniši Mihajloviću kako neće produživati najam.

Iako se iz Intera službeno provlači priča kako se radi o ekonomskom dobrostanju kluba, te da će zbog toga Maicon otići prava je istina kako igrač uistinu jako želi u Real Madrid i u Milanu će biti prisiljeni prihvatiti manje nego što traži Massimo Moratti, danas pišu španjolski, ali i talijanski mediji. Poznato je kako je cijena postavljena na 35 milijuna EUR, dok Real Madrid nudi 28. Vrlo brzo pronaći će se kompromis i Maiconu će se ispuniti želja.

U prilog Brazilčevom odlasku ide i izjava Benitezovog savjetnika Amedea Carbonija: “Bok Brazila je impresivan igrač, ali brzo će 30 godina. Ako stigne ponuda koju očekujemo ja mislim da bismo ga trebali prodati.”
9 thoughts on “Maicon nije produžio najam

 1. nerazzurri

  iskreno mislim da maicon nema nista protiv da ostane i da je njegova prodaja zelja celnistva intera da ga proda…po meni greska on je najbolji desni bocni na svijetu i pokretacka snaga intera!!

 2. nraguz

  Ja sam siguran da Maicon želi u Real. Vjerujem da ga ne bi ubilo da ostane, siguran sam da mu je Inter drag, ali onaj njegov intervju prije 20tak dana sve je rekao. Koliko god kasnije pokušavao ublažiti svoje riječi.
  Vjerujem ovoj priči da u Interu pokušavaju prikriti njegovu želju financijskim pričama kako bi ispalo da je morao otići i kako bi nama navijačima olakšali njegov odlazak. Sama činjenica da Moratti nikada u povijesti nije prodao igrača iz čistog novčanog interesa pravi je pokazatelj.

  Nek mi netko kaže zašto bi sad odjednom Moratti mijenjao svoje stavove kada zna što navijači misle o Maiconu, kakav je igrač i koliko znači igri Intera!

 3. stefi

  Najavljival je odlazak još prošle sezone, mislim da trebamo pametno kupovati ali i još pametnije prodavati. Najbolji na toj poziciji ali istina je i to da ima 30 godina i da ima još jednu evenutalno dvije sezone u sadašnjoj formi. Moratti ne smije popuštati 35 mili. ni centa ispod te cijene. Smeta me da ovi kreteni u Realu kupuju koje kakve papke za 40 mil i više a nas bi ucjenjivali i spuštali cijenu. Za cijenu koju je Inter istaknuo može ga se prodati zamjena se može pronači i on je trenutno najmanji problem. Mislim da treba prodati i Milita, odigral je odlično ali je isto preko 30, treba ih dobro unovčiti i kupiti dostojne zamjene, za novce dobivene za njih dva možemo uspješno riještiti mercatto. Mislim da su nam ako izgubimo njih dvojcu potrebni također uz napadača i bočnog dva stopera jer i oni su dosta preko 30 godina. Nadam se da neće biti sljedečih odlazaka poglavito mislim na Nizozemca i Mottu za kojeg sem mislio da je nula od igrača kad je stigao ali je fenomenalan. Brinu me sve ove glasine posebno jer se govori se samo o prdaji, nema glasina o kupnji i pojačanjima. Svakodnevno pregledavam vijesti ali ništ konkretno. Svjetsko prvenstvo nas ometa i nadam se da do 1. 8. čemo kompletirati igrački kadar.

 4. nerazzurri

  ma kakav mourinho, voli i on inter to je nesporno al nikad nije rekao da ce tu ostat a maicon je onom gestikulacijom dao do znanja svima da bi volio ostat i da voli inter. po meni njegova prodaja je stvar ekonomske racunice uprave intera…

 5. mkovac67

  Militu ugovor do kraja karijere. ako je moga mihajlović, figo, stanković, zanetti onda pogotovo može njemu. Riješija je je sve tri zadnje utakmice u sezoni. Neponovljivo i fenomenalno. KRALJ

Odgovori