full screen background image

Moratti: Benitez ostavio odličan dojam

Predsjednik Intera Massimo Moratti jučer je primio novog trenera svog kluba Rafaela Beniteza u uredu Sarasa. Na kraju radnog dana svoje je dojmove podijelio s novinarima…

Kako je bilo na sastanku?

Bio je to običan susret. Već sam ga upoznao ranije i bilo je vrlo ugodno. Poželio sam mu dobrodošlicu, ništa više, jer nismo imali vremena za dublje teme.

Dojam?

Odličan!

Simpatičniji od Mourinha?

To su dvije različite osobe, ne može ih se uspoređivati.

Jeste li već razgovarali o novom Interu?

Razgovarali smo samo o smjeru u kojem klub ide, imali smo malu, simpatičnu prezentaciju. Sve skupa je trajalo 10 minuta, a to je malo vremena da se obradi sve.

Jeste li komentirali poteze u prijelaznom roku?

Zna se da je Inter krenuo u drugom smjeru nego prije nekoliko godina. Stoga pratimo tržište i vidjet ćemo gdje ćemo se moći ubaciti.

Navijate li za Italiju ili Argentinu na SP?

Za Italiju, naravno. Neće biti lako protiv Paragvaja, ne poznamo ih dobro. Ali siguran sam da ih pozna Marcello Lippi i to mi je dovoljno.

Nedostaju li vam crno-plavi?

Da, ali ima ih dosta u drugim reprezentacijama i nije mi problem.
One thought on “Moratti: Benitez ostavio odličan dojam

  1. limvo_likce

    interesuje me da li dolazi neko drugi pored coutinha, znam da se nekad davno pisalo da je Ranoccia potpisao??? da li je to istina?? sta je sa Obinom i ostalim manje poznatim igracima koji su bili na pozajmici da li je neko od njih vec potpisao za neku drugu ekipu?? Sta je sa Kerlonom, vidim da nije odigrao ni minute za Ajax, da li je on jos uvjek nas igraci da li je povrijedjen, kad pogledam highlightse sa njegovim nastupima nemogu se oteti dojmu da je mogao napraviti nesto veliko u karijeri al et njega nigdje nema??

Odgovori