full screen background image

Mascherano sve bliže Interu: Učim talijanski jezik

Nezamjenjivi defenzivni veznjak argentinske nogometne reprezentacije, inače Liverpoolov nogometaš Javier Mascherano, dao je dovoljno jasan odgovor na upit seli li iz Engleske u Italiju…

Trenutačno se Mascherano nalazi na jugu Afrike gdje njegova reprezentacija traži zlatnu potvrdu vrijednosti na Svjetskome prvenstvu, no mislima je sjajni nogometaš i u Europi.

Bivši trener njegovog Liverpoola, Rafael Benitez, u utorak će biti službeno predstavljen kao Mourinhova zamjena na klupi Intera, a baš bi u istom smjeru trebao krenuti i Mascherano.

– Ne znam što ću nakon SP-a, vidjet ćemo – kazao je Argentinac, ugovorno vezan za “redse” do 2012. godine, potom otkrivši:

– Učim talijanski jezik.

Poznato da je Inter već poslao službenu ponudu tešku 40 milijuna eura za Mascherana i Dirka Kuyta.
8 thoughts on “Mascherano sve bliže Interu: Učim talijanski jezik

  1. hile

    ovo SP u juznoj africi je bruka i sramota,nikada gorio fudbal nisam gledao niti goru organizaciju pa koja budala dopusta one vuvuzele to lici na cirkus,sramota,a i nije nista bolje ocekivati obzirom gdje se igra…

  2. interista92

    Stvarno ove utakmice koje su do sada odigrane na SP su ubistvo za gledanje sve reprezentacije iskljucivo cuvaju svoj gol svi igraju defanzivno ne znam sta je reci jedino to sto kaze fanatico i J.Zanetti da ekipe kalkulisu i boje se poraza u prvom kolu. Jedine dvije utakmice koje su mi se svidili jesu Argentina-Nigeria 1-0 i Njemacka-Australia 4-0 a ove ostale sve igre bez igre.

  3. nermin-snaider

    Da igrao je Gutierez i Nigerijci su potoj strani prolazili kako su htjeli a ni Demikelis u obrani nije bio nista bolji,jos je gluplja Maradonina izjava da Argentinu cine Messi,Maskerano,Tevez,i taj Gutierez plus bilo koji sedam igraca….

Odgovori