full screen background image

Turnir u Rijeci navijača Intera, Juventusa i Milana

Danas je u Rijeci održan turnir navijača Intera, Milana i Juventusa u organizaciji Juventus Fan Club Fratelli Verglie. Turnir je memorijalni i igrat će se svake godine pod imenom “Memorijal Roberto Labinac” u čast prerano preminulog člana Juventusovog fan cluba Roberta Labineca.
Tromeč je igran u dvorani na Kozali a Interovu navijačku skupinu u Hrvatskoj je predstavljao naš Inter Club Fedeli. U prvoj utakmici su Milanisti pobjedili Juventine sa ubjedljivih 9:3. Druga utakmica je bila između “rođaka” koju smo mi izgubili sa 2:4. Treća utakmica između naše squadre i juventina je odlučivala samo o počasnom drugom mjestu i nažalost smo i to izgubili sa 0:2.
Važnije od rezultata je lijepa gesta Juventusovog fan cluba u Hrvatskoj, koji su odlučili organizirati ovaj turnir kao trajno sjećanje na svog pokojnog člana, te ovom prilikom Robertu, u ime cijelog IC Fedeli želimo vječno počivalište u miru. Turnir je odlično organiziran i nadamo se da ćemo se svake godine imati priliku družiti sa sportskim prijateljima.

rijeka136 rijeka136a rijeka136b
One thought on “Turnir u Rijeci navijača Intera, Juventusa i Milana

  1. billyRi

    evo danas sam dobio mail zahvale od predsjednice fan cluba Juventus ,pa da ga podijelim s Vama…

    “Zahaljujem se svim navijacima fan cluba Intera i Milana jer ste podrzali nas “projekt” da turnir kojeg smo posvetili dobrom covjeku, nasem pokojnom clanu Robertu Labincu postane tradicijonalan. Bilo je ljepo druziti se sa svima: sportskim ljudima, ljubitelja nogometa….HVALA!!!”
    u ime fan cluba JUventus
    Roberta Deschmann

Odgovori