full screen background image

Real odustaje od Maicona?

Desni branič Intera Douglas Maicon svoju je želju izrazio vrlo jasno: “Želim u Real”. Kasnije je za talijanske medije samo malo promjenio iskaz: “Kada bih otišao iz Intera bilo bi to samo zbog Reala.” Da se iza tih riječi krije konkretna operacija svima je jasno. Međutim, stižu dosta ohrabrujuće vijesti za Inter. Massimo Moratti ne želi ni čuti za odlazak Maicona ispod 35 milijuna Eura. Florentino Perez, s druge strane, ponudio je 28 i ne želi dati ni centa više. Upravo u vezi sjajnog Interovog igrača sastali su se čelnici madridskog velikana zajedno sa Mourinhom i odlučili kako je cijena koju Moratti traži previsoka. Mourinho je navodno dao blagoslov odustajanju od Maicona. Iako bi transfer, kako pišu Talijani, bio po volji i Interu (novac + želja igrača) i Realu (igrač) svi u Madridu su se složili kako je 35 milijuna previše za igrača koji više nije u cvijetu nogometne mladosti (29 godina), te će se okrenuti nekom mlađem.

Ipak, prijelazni rok traje do kraja kolovoza i još smo uvijek u fazi “ispitivanja snaga”. Može se sve dogoditi. Pogotovo ako znamo da je u igri i šeik iz Manchestera koji nema granica, a Roberto Mancini ne krije očaranost svojim bivšim igračem.
9 thoughts on “Real odustaje od Maicona?

  1. interista92

    Za Maicona nije puno ponuditi ni 100 miliona pa covjek je najbolji desni bek na svijetu a Real nam je vec uzeo covjeka koji nam je ispisao istoriju ( Mourinha ) a jos bi da nam uzmu i Maicona koji nam znaci itekako…. REAL ZABORAVITE DOUGLASA
    FORZA INTER !

Odgovori