full screen background image

Mourinho se zahvalio i Manciniju!

Trener nogometaša Intera Jose Mourinho u prvom je pokušaju došao do svog prvog trofeja u talijanskome klupskom nogometu…
Milanezi su na svom stadionu pobijedili Romu 8-7 (2-2 nakon 90 minuta) u dvoboju Supercoppe.
– Da, osvojio sam Superkup. No, nek se zna da mi je to omogućio Roberto Mancini, koji je s ovim igračima osvojio nalov prvaka – zahvalio je Portugalac svom prethodniku na klupi milanskog kluba.
– Ova je utakmica veličanstven odgovor svima onima koji su tvrdili i tvrde da se u Italiji ne igra dobar nogomet. Vidjeli smo četiri gola i nogometni spektakl – bombastično je, uspjehom i izjavama nakon uspjeha, sezonu otvorio bivši trener Chelseaja.
Eto, to je Mourinho, bez obzira što ima image prznice i uobraženka pokazao je da je veliki gentlmane sa ovom izjavom a usput se dotakao i svog bivšeg igrača koji je nova akvizicija u susjedstvu.
– Andrij sigurno nije bio sretan u Londonu, gdje je u dvije godine promijenio tri trenera – kazao je Mourinho, koji je Ševčenku davao upute za igru više od godinu dana.
– Povratak u Milan sigurno sa sobom donosi veliku motivaciju. Ne mogu reći da mu želim sve najbolje, jer Milan nam je suparnik u borbi, no neka osvoji Kup Uefe.
2 thoughts on “Mourinho se zahvalio i Manciniju!

Odgovori