full screen background image

Moratti: Istina je da želimo Beniteza

Nakon što je Jose Mourinho napustio Inter, kao jednog od njegovih mogućih nasljednika odmah se počelo spominjati Rafaela Beniteza, a te su špekulacije dodatno ojačale nakon što se Španjolac razišao sa Liverpoolom.

Interes Intera za Beniteza potvrdio je i predsjednik tog kluba Massimo Moratti.

“Istina je, sve smo bliže Rafaelu Benitezu i u sljedećih nekoliko dana ćemo donijeti odluku. O njemu mogu govoriti samo u superlativima, jer je jako talentiran trener.” rekao je Moratti.

Moratti je u početku želio dovesti Fabia Capella ili Guusa Hiddinka, ali kako niti jedan nije želio ostaviti svoj posao u reprezentacijama Engleske, odnosno Turske, morao se okrenuti svom trećem izboru.

“Znam da Benitez ima dobar učinak protiv Josea Mourinha, mislim da ga je pobijedio pet puta. To je znak da on kvalitetno radi i prije svega ne pravi pogreške u velikim utakmicama. Također je važno da je već ostavio svoj trag u Europi, jer i mi na tom planu želimo postići više.” dodao je Moratti.

Sportski direktor Marco Branca bi danas trebao započeti pregovore sa Benitezom, koji se trenutno nalazi na odmoru na Sardiniji. Španjolac bi sutra trebao doći u Milano, a već u utorak potpisati ugovor.
2 thoughts on “Moratti: Istina je da želimo Beniteza

  1. J.Zanetti4

    Benitez je bio na udaru kritika zadnjih godinu dana, ali to je iskljucivo zbog loseg poslovanja americkih vlasnika Liverpoola. taj problem nece imati u Interu. drago mi je sto ce sesti na nasu klupu. ja sam ubedjen da je ovo dobar potez Morattija. Benitez ce sigurno nastaviti dominaciju Intera.

    nadam se da ce jezicku barijeru brzo prevazici.

Odgovori