full screen background image

Balotelli: Ne znam gdje ću biti slijedeće sezone

Interu, odlazak, brojnih sukoba
Sudbina Maria Balotellija u Interu je i dalje pod velikim upitnikom, bez obzira na odlazak Josea Mourinha u Real.

Prgavi tinejdžer je nakon brojnih sukoba sa Portugalcem bio na ivici odlaska iz Milana, ali se nakon njihovog pomirenja i nekoliko izjava Massima Morattija situacija primirila. Ipak, tu i tamo se spominju neke opcije, a jedna od njih je i Napoli.

“Nemam pojma gdje ću biti slijedeće sezone. Napulj je sjajan grad, sunce tamo prelijepo sija, navijači su sjajni i ljudi su izvrsni. Međutim, nogomet je kompleksna stvar i postoje mnogi faktori koji utječu na transfer”, rekao je Balotelli.

“Super Mario” ovog puta nije spominjao Milan, ali se osvrnuo na reprezentaciju Italije.

“Bio sam spreman zaigrati za ‘azzure’, ali, na žalost, nisam uspio zaslužiti mjesto u momčadi. Mislim da slijedećem izborniku Prandelliju neću morati slati nikakve posebne poruke i pokušaću ga uvjeriti da me pozove svojim golovima”, rekao je Balotelli.

Izvor: Blic online
2 thoughts on “Balotelli: Ne znam gdje ću biti slijedeće sezone

  1. J.Zanetti4

    da je decko korektan prema navijacima, upravi i klubu bio bi mi medju najdrazim igracima… (veliki talenat i kvalitet su mu neosporni)

    trenutno imam podvojeno misljenje o njemu.. sa jedne strane zelim da ostane i da mu se pruzi sansa, a sa druge strane mislim da je ispucao sve bonuse i da ne zasluzuje biti u timu

Odgovori