full screen background image

Borussia želi Quaresmu

Borussia Dortmund namjerava postati još jedan od klubova koji su pokušali udomiti, primiriti i iskoristiti Ricarda Quaresmu.

Vječiti potencijal i fantastični, ali uglavnom neupotrebljivi dribler nije se naigrao u Interu, baš kao ni u Barceloni i Chelseaju, a nakon dvije sezone za zaborav na Meazzi došlo je vrijeme za novu selidbu. Trenutno je najkonkretnija uprava “milijunera”, koja sledeće sezone želi više od petog mjesta u Bundesligi.

Inače, u redu za 18 milijuna vrijednog Portugalca već stoje Genoa, Bešiktaš, Fenerbahče i matični Sporting, a 26-godišnji igrač tvrdi da se neće vraćati u domovinu “sve dok ima kvalitet za igru u inozemstvu”.

Izvor: Blic online
10 thoughts on “Borussia želi Quaresmu

  1. stefi

    Ne u njemačku to je lošpotez treba iči u Real u paketu sa portugalcem on ga je doveo, inzistiral je na njemu pa trebaju skupa u Real. Možda tam proigra. Mourinho će mu konačno nači poziciju.

  2. forzainter

    Momci jel znate vi o cemu pricate??? Neven je izabran u najboljih 11 cele Bundes lige! Ja sam ubedjen da ce u buducnosti biti bolji i od Nemanje Vidica! Razumem da ga ne volite, ali samo covek koji se apsolutno ne razume u fudbal moze da kaze da je kilavu Burdiso bolji od njega! On je sjajn igrac, sta vam je bre???

Odgovori