full screen background image

Liverpool odbacuje Beniteza

Rafael Benitez sinoć je na Sardiniji gdje provodi godišnji odmor dobio telefonski poziv iz Liverpoola. Direktori kluba s Anfielda uistinu su u dubokim financijskim problemima, te su Benitezu objavili kako nemaju dovoljno novaca za isplatu 16 milijuna funti do 2014. kada Španjolcu ističe ugovor. Stoga su predložili iminentni rastanak uz isplatu od tri milijuna. Inter samo čeka…

Nakon što se Fabio Capello jučer na sastanku sa čelnicima Football Associationa zakleo na vjernost Engleskoj do 2012. i tako otklonio sve sumnje da će on biti nasljednik Jose Mourinha u Milanu, a Guus Hiddink nema namjeru otkazati suradnju sa Turskom ostao je samo Rafael Benitez. Međutim, Massimo Moratti je jutros bio kratak i jasan u susretu s novinarima pred uredima svog Sarasa: “Nema nikakvih novosti. Bez veze stojite tu i čekate, nema nikakvih novosti.”
8 thoughts on “Liverpool odbacuje Beniteza

 1. J.Zanetti4

  nas novi trener je Rafael Benitez.. i mislim da je to sasvim OK … postizao je velike uspehe sa Valensijom i Liverpoolom … a Moratti ce mu pruziti veliku kolicinu novca i siguran sam da ce nastaviti pobednicki niz Intera

 2. nikolagazo

  Neznam sta bi mislio o Benitezu,s Valencijom je radio odlicne stvari a s Liverpoolom samo u Europi,neznam dali ima dovoljan karakter da vodi Inter jer nakon trostruke krune nece bit lako.

  1. J.Zanetti4

   pogledaj igracki kadar liverpoola, a pogledaj igracki kadar celzija, mancestera… prosle je sezone sa prosecnim liverpoolom bio 2 na tabeli… a ove je imao velikih problema sa skoro 6-7 povredjenih igraca koji su bili u startnoj postavi (Tores, Gerard, Benajun, Riera, G.Jonson, Aurelio, Skrtel..)

 3. mimi19

  Nadam se da ako postane trener da ga neće obuzeti navike iz Liverpoola upravo kupovanja škarta, kako je nraguz rekao srećom u Interu to rade Oriali i Branca, ali mene više brine to što je sve ove godine u Liverpoolu upravo lutao u taktičkom dijelu traženja odgovoarajuće igre i prečestim rotacijama momčadi koje su i stvorile nezadovljstvo među igračima jer na kraju je kako Englezi pišu i to bio jedan od bitnih stvari pored očiglednog financijskog kolapsa Liverpoola koja je presudila njegovom odlasku. Ali, u redu, iako sam protiv njega jer mislim da nije dobar za nas, svakom treba pružiti priliku pa će kao i svaka vlada imati prvih 100 dana pokazati da misli ozbiljno.

Odgovori