full screen background image

Capello: Sve ćete saznati za dva dana

Predjsednik Intera Massimo Moratti danas je oduševljeno reagirao na vijesti kako bi Fabio Capello mogao izabrati raskid ugovora s Engleskim nogometnim savezom: “Sretan sam što će nakon Svjetskog prvenstva Capello biti dostupan. Mi još uvijek tražimo 360 stupnjeva, ali mi je iznimno drago da bi Capello nakon Svjetskog prvenstva mogao biti slobodan. Benitez? Sviđa mi se, ali ima čvrst i kompliciran ugovor s Liverpoolom, baš kao i Hiddink u Turskoj.”

Engleski izbornik rekao je: “Za dva dana imam sastanak sa Engleskim nogometnim savezom. Tada ćete sve saznati. Priče koje su danas u medijima jesu samo priče.”

Ukoliko Capello izabere izlaz sa izborničkog mjesta prije isteka ugovora 2012. Englezima se treba isplatiti 5 milijuna Eura.
8 thoughts on “Capello: Sve ćete saznati za dva dana

  1. nraguz

    Ženi je navodno rekao kako će za dva dana pričat sa Savezom, a da se već čuo sa “mojim novim predsjednikom”.
    Osobno mislim da Moratti ne bi izjavljivao ovo što je izjavio da se već nisu čuli i dogovorili. Sad samo da FA bude razuman.

  2. zoki vk

    Capello jedini i pravi za klupu intera i mislim da s njim mozemo jedino do puno trofeja,hvala bogu pa se moje rjeci ostvarile sto sam reko da bi capello jedva cekao da sjedne na klupu intera i da se moze nadmetati s murinjom jer on je jos zeljan dokazivanja.

Odgovori