full screen background image

Interova Curva Nord zahvalila Mourinhu

Najžešča i najvjernija navijačka Interova skupina, smještena na sjevernoj stribini (Curva Nord) stadiona San Siro, odaslala je službeno priopćenje zahvale dosadašnjem treneru Intera, Portugalcu Joseu Mourinhu, budućem šefu struke u madridskom Realu…

Nakon što je minule sezone s Interom osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, Seriju A i Kup Italije, Mourinho je odlučio nove izazove potražiti u Realu. Curva Nord je uputila javnu zahvalu kontroverznom portugalskom trenerskom znalcu na svemu što je učinio za njihov klub.

”Curva Nord želi zahvaliti Joseu Mourinhu na njegovim dvjema sezonama u Interu. Tvoja borba, Jose, protiv licemjerne prirode medija koje u nogometu zanima samo moć ili biznis, vjerojatno nikada neće dobiti nasljednika. Uspomene na tvoje dosljedno i odlučno suprotstavljanje svima koji su napadali Inter zauvijek će nam ostati u pamćenju”, stoji u priopćenju.

Izvor: nogometni-magazin
One thought on “Interova Curva Nord zahvalila Mourinhu

  1. J.Zanetti4

    posteno od strane navijaca!! zasluzio je Mourinho to!! ako Mou ikada sa nekim drugim klubom bude gostovao na Meazzi bice docekan velikim aplauzom!!
    to ce pokazati velicinu Curve Nord i Intera kao kluba!

Odgovori