full screen background image

Službeno: Mourinho više nije trener Intera

“Predjsednik Massimo Moratti i cijeli Inter zahvaljuju se Jose Mourinhu i njegovom osoblju za posao obavljen u protekle dvije sezone prepune uspjeha koji su održali klub na vrhu nacionalnog nogometa (dva naslova prvaka, pobjeda u kupu i sueprkupu), te ga napokon doveli do naslova prvaka Europe pobjedom u Ligi prvaka”

Tako je i službeno završila era Jose Mourinha u Interu. Florentino Perez, predsjednik Real Madrida i Massimo Moratti danas popodne postigli su dogovor oko prelaska portugalskog trenera u Madrid. Iako je Mourinho savjetovao Perezu da ne plaća ništa za njega predsjednik kraljevskog kluba pristao je na isplatu cjelokupne klauzule od 16 milijuna Eura.

I na tu temu iz Intera je poslana službena nota: “Predsjednici Moratti i Perez su se sastali ovog poslijepodneva. U konstruktivnoj i prijateljskoj atmosferi koja potvrđuje čvrste odnose ovih dvaju klubova postignut je dogovor oko raskida ugovora Jose Mourinha i Intera. Precizno su definirani način i vrijeme po kojima će dogovor biti ispoštovan u cijelosti. Massimo Moratti se zahvaljuje Florentinu Perezu na dolasku u Milano i za njegov pristup koji još jednom potvrđuje čvrstu vezu dvaju klubova.”
15 thoughts on “Službeno: Mourinho više nije trener Intera

 1. nraguz

  Već se saznalo i taj način plaćanja. 10 milijuna odmah, a 6 nakon prodaje nekih igrača.

  Netko od vas je komentirao da ga se trebalo pustiti bez odštete, zašto? Ako je čovjek stavio potpis na papir s takvim uvjetima onda to mora poštovati. Danas je Moratti rekao: “Real će na kraju platiti ono za što se Mourinho obvezao. Žao mi je, ali neka to rješavaju međusobno.”

  Potpuno se slažem, ugovor je ugovor i treba ga poštovati. Zamisli kada bi krenuli s opraštanjem, gdje bi stigli.

 2. stefi

  Ništ sretno, nesretno nadam se, osvoji je sve ali je pokvaril slavlje. Da je čovjek ostao još u kod nas nije bitno kolko, sigurno bi bilo uspjeha ko ove sezone. Nema veze samo jedan je Inter. Nadam se finalu lige prvaka 2010/11 Inter – Real i nakon finala i obrane lige prvaka otkaz Mourinhu u Realu. To su mu moje želje.

 3. fanatico

  Nek radi što hoće… donio nam je tripletu što u Italiji nije nitko postigao i donio kantu Prvaka Europe nakon 45 godina. Uživajmo ljudi i budimo mizahvalni zauvjek. Znali smo ko je Mourinho i kad je dolazio, na svoju ruku i svojeglav, ništa od njega nije nemoguće. Šta ste se sad uhvatili tog odlaska. Donio nam je sve i otišao.

Odgovori