full screen background image

Mourinho izvodi Inter na sud?

Portugalac poručio Perezu da ne pristaje na ucjene Morattija i spreman je ići na sud. Moratti kaže da je Mourinho pokvario slavlje…
Nema više igranja u rukavicama. Jose Mourinho je spreman izvesti Inter na sud, ako mu ne dopuste prijeći u Real bez odštete od 16 milijuna eura. Trofejni trener je čak rekao predsjedniku Reala, Perezu, da ne popušta pred ucjenama.

Priča se da će Perez otputovati u Milano kako bi našao rješenje.

Međutim Moratti ne odstupa, javnost tvrdi da je prijetnja sudom nerealna, jer bi se to oteglo, a Mourinho i Perez nemaju vremena.

“Naravno da smo i Inter, a i ja kao predsjednik kluba zahvalni Mourinhu za sve što je učinio, ali je svojim ponašanjem pokvario feštu. Jednostavno, nije bilo ni vrijeme ni mjesto priopćiti da odlazi. Postoje pravila koja se moraju poštivati. Priče o navodnom oproštaju klauzule, ako se osvoji titula prvaka Europe su izmišljotine”, rekao je Moratti.

Izvor: Sportske.net
One thought on “Mourinho izvodi Inter na sud?

  1. Diego Milito 22

    Ovo mi se uopste nesvidja. ipak nam je ovaj covek donjeo najvecu radost i osvojio sve. tako da bi ga sada kada je odlucio da ode trebalo ispratiti uz velicanstven oprostaj i nagraditi ga sa tih 16 miliona eura, a ne praviti probleme i njemu i interu. u svakom slucaju Mou srecno u realu ako odes i naravno hvala za sve

Odgovori