full screen background image

Moratti: Kada bih poludio doveo bih Zdeneka Zemana

Predsjednik Intera Massimo Moratti kaže kako bi Zdeneka Zemana na mjesto trenera u svoj klub doveo samo kada bi potpuno poludio. Moratti se pomirio sa činjenicom da će ostati bez Josea Mourinha, ali neće ga pustiti bez borbe, te tvrdi kako Real za njega mora platiti odštetu od 16 milijuna eura.

U međuvremenu Inter je u potrazi za novim trenerom. Spominjala su se imena poput Siniše Mihajlovića i Fabia Capella, a Moratti je na današnjem chatu za La Gazzettu dello Sport spomenuo još nekoliko imena.

“Nemam nikakvog roka do kojeg trebam pronaći novog trenera. Volio bih da se posao sa Mourinhom dobro završi. To bi značilo da će on ostati ovdje i da nam ne treba novi trener. Ako bih potpuno poludio, onda bih doveo Zdeneka Zemana.” rekao je Moratti.

Zeman je u Italiji poznat kao gubitnik čije momčadi igraju lijep nogomet, ali nikada ništa ne osvajaju. U Italiji nije radio četiri godine, jer ga je, kako kaže, u tome spriječio Luciano Moggi.

Što se ostalih kandidata tiče, Moratti je rekao: “Već smo razmišljali o Guardioli. Spallettiju dobro ide u Rusiji. Sviđa mi se njegov način rada, ali ne znam da li bi mogao napustiti Zenit St. Petersburg. Roberta Baggia poštujem kao osobu, ali nikad nisam znao da on želi postati trener.”

Izvor: euronogomet.com
Odgovori