full screen background image
Search
Thursday 25 February 2021
  • :
  • :

Naš Inter Club u “Tjedniku”

Novi tjedni časopis u Slavoniji (tek 13-i broj) koji izlazi svake srijede pod imenom “Tjednik” objavio je u najnovijem broju članak preko cijele stranice o našem Inter Clubu Fedeli, uz tri fotografije. Autor teksta je vinkovački novinar g.Hrvoje Niče koji je razgovarao sa dopredsjednikom kluba g.Rajićem. Vjerojatno pod dojmom lokalnog propagiranja se potkrala greška u podnaslovu da je to vinkovački klub navijača, uz još neke bitne greške za potpunu informaciju o našem klubu. Rečeno je u tekstu da su članovi iz Zagreba i Slavonije, što daje krivu informaciju a nije niti spomenuta naša internet stranica jer bi nas ljudi mogli lakše pronaći. Cijeli razgovor je trajao skoro sat vremena i sve bitno je navedeno. Sasvim je normalno da je novinar neupućen tako detaljno i kad složi okvir priče izostavi za nas bitne detalje, što ipak ne umanjuje vrijednost teksta kao cjeline i važnost informacije o postojanju navijača Intera u našoj zemlji.
U svakom slučaju se zahvaljujemo na objavljenom prilogu koji će nam puno pomoći u propagiranju i širenju interizma u Slavoniji, a i šire. Svaka informacija o našem klubu je dragocijena. Posebno se zahvaljujem izvršnoj urednici gospođi Jasminki Tuček bez čije pomoći ne bi došlo do realizacije. “Tjednik” je tek na početku ali ga radi jedna jako ambiciozna ekipa, u kojoj recimo g.Zlatko Kramarić ima kolumnu a g.Stefan Lupino je design i ima svoju stalnu rubriku. Želim im da uspiju razviti svoje novine na tržištu u jako velikoj konkurenciji u ovo nesretno vrijeme recesije.

tjednikb2 tjednika
5 thoughts on “Naš Inter Club u “Tjedniku”

  1. fanatico

    To ćemo prvom prilikom realizirati jer u doba Mourinha to nije bilo moguće jer je za dvije sezone bilo sve skupa 10-ak otvorenih treninga. Nije to lako dobiti dozvolu a teško je nama organizirati put samo radi posjeta kampu a ne ići na utakmicu.

  2. vobznaazna

    pozdrav momci ja sam novi na vasaoj stranici ali sam veliki interovac zelim samo da vam kažem da mi se svidja vasa stranica i uvjek imate nove informacije o inter bas vam hvala na tome pozzz iz saeajeva

Odgovori