full screen background image

Inter neće prepustiti Kolarova Realu bez borbe

Iako je Mourinho otišao, Inter vidi Kolarova kao jednu od prvih transfer meta ovog ljeta.
Poslije velike ljubavi, obično dođe do potpuno suprotnog sentimenta. Mourinho se nije na najlijepši način rastao sa Interom, a klub obećava da mu neće olakšati posao u Realu.

Prije svega, ne žele prodati kraljevskom klubu Diega Milita. Moratti nije zadovoljan riječima Argentinca nakon finala, koji je izjavio da ne zna gdje će igrati naredne godine, pa mu je preko agenta poručio da ne pomišlja na odlazak.

„Inter ga je napravio velikim, trebalo bi da pokaže zahvalnost“, mrmljaju navodno ljudi bliski Morattiju.

Ono što bi nas najviše moglo zanimati je sudbina Aleksandra Kolarova.

Naime, Mourinho ga želi u Realu, ali Inter ne odustaje.

„Nećemo prepustiti Kolarova bez borbe, učinićemo sve da stigne u klub. On je idealno pojačanje za lijevu stranu terena“, kažu u Interu, što bi moglo značiti da je Christian Chivu na prodaju.

Osim njega, očekuje se odlazak Maicona kao i nekih manje bitnih igrača poput Cordobe, Materazzija, Tolda, Quaresme…

Izvor: Sportske.net
8 thoughts on “Inter neće prepustiti Kolarova Realu bez borbe

  1. forzainter

    Jedva cekam da to sve krene i da vidim novi Inter! Znaci malo cemo da se podmladjujemo! Ako dodje Kolarov, on i Santon ce igrati na levoj strani, Zanetija ce verovatno vrteti na sredini i na desnom beku, treba kupiti jos jednog desnog beka, i ako odu i Matrix i Kordoba, onda moramo dovoditi i stopere! Prelazni rok je uvek zanimljiv, ali ove godine ce po nas tim biti najzanimljiviji!

  2. stefi

    Osvojili smo sve ove godine, ko nitko prije nas u Italiji. Ni dva dana nakon završetka fenomanelne sezone, sve izgleda da smo opet luzerski klub. Mourinho nas je napustio na način koji Inter ne zaslužuje, osvojil je sve ali mislim da je Inter dao više njemu nego on Interu. Nema veze njegov izbor, ali ovi natpisi oko naših igrača Maicona, Milita Snaijdera opet stvaraju ozračje prije početka sezone da smo nigdje bez obzira na sve titule. Prvo od trenera, nadam se da mi fanatico neče izbrisati ovaj komentar ali Mihajlović po ničemu ni po stručnim ni po ljudkim kvalitetama nije osoba koja može voditiInter. Morati i svi u klubu imat će največi zadatak pronači pravog. Ako dođe Mihajlović onda nisu to moje želje ali uvjeran sam da početkom 11 mjeseca na klupi imamo Zacceronnija. Od igrača ovih u u godinama i manje prespektivnih trebamo se riješiti ali ne možemo postati ne filijala od Reala nego od Mourinha. Jesam bio njegov fan kad je stigao, vjeroval sam da će napraviti nešto veliko, ali ovim radi pomutnju i to gadnu. Nadam se da Moratti neče ponovno ponoviti 90
    -te i transfere s igračima i trenerima koji su promašaj. Treba nam trener znalac, dokazan i osvježenja na svim pouzicijama. Stečenu poziciju je teže zadržati nego osvojiti. Ne bi htel da sljedeću ligu prvaka čekam 45 godina a prvenstvo Italije 20.

Odgovori