full screen background image

Zadnji sastanak Mourinha i Morattija

U ponedjeljak kasno navečer Jose Mourinho i Massimo Moratti rekli su si zbogom, u Morattijevoj vili posljednji put su večerali kao trener i predsjednik. Od utorka za Mourinha počinju pregovori na dva stola, onom u Madridu i onom u Milanu, dok predsjednik poziva sve navijače da nastave slaviti.

“Mourinhov odlazak? Uvijek treba poštovati želje, iako se mi nadamo da će ostati”, govorio je Moratti prije susreta s trenerom koji mu je donio trostruku krunu. Na toj je večeri nestala posljednja nada da će Inter zadržati Portugalca. Oko ponoći predsjednik je poručio:

“Naš je odnos završen”.

Mourinho je došao oprostiti se te će se tijekom utorka pridružiti svom menadžeru u Madridu.

“Prije potpisa moram se naći s nekim ljudima, s kojima još nisam pričao. Vidio sam svog menadžera Mendesa, stvari su praktički riješene. Na kraju, to je moja odluka, a ne njegova. Želim vidjeti što mogu ponuditi, kako bih mogao započeti posao bez prepreka”, rekao je Mourinho u Milanu.

Nakon večere dočekali su ga novinari, kojima je poručio samo: “Bilo je zaista ugodno večerati s predsjednikom”.

Na oproštaju od Milana i vodstva kluba Mourinho je cijelo vrijeme bio na liniji s Madridom. Njegov menadžer Jorge Mendes našao se s Florentinom Perezom i predstavnicima Reala, zaključuju se posljednji detalji četverogodišnjeg ugovora…

Odšteta za Mourinha 16 milijuna eura

“Nismo pričali o odšteti, niti o sličnim stvarima”, rekao je Massimo Moratti nakon večere s trenerom. Vjerovalo se da će njih dvojica dogovarati najlakši “izlaz” za Mourinha, no za vjerovati je da će Real na kraju platiti 16 milijuna eura odštete. Vjeruje se, također, kako je Mourinho upitao predsjednika o ambicijama i raspoloživosti najboljih igrača. Sa sobom želi povesti Maicona i Milita.
13 thoughts on “Zadnji sastanak Mourinha i Morattija

 1. mimi19

  Mislim da ni Capello ni Prandelli neće doći, prvi ima ozbiljan ugovor s Englezima i nisam siguran da bi baš pred sam početak prvenstva objavio da ide u Inter, iako nikad se ne zna. Prandelli gotovo sigurno ide u talijansku reprezentaciju, a za Mihajlovića ponavljam nisam jer kao i mnogi mislim da nije dovoljno spreman za nas. Neki mediji po novom ponovno guraju ime Roya Hodgsona, što moram priznati mi nekako ne paše, mislim da je u međuvremenu trenirao previše malih klubova iako ima iskustva nisam za njega. Doista ne znam koga će Moratti izabrati, ne bi trebalo ostaviti previše vremena, a opet ne treba niti brzati. Sve u svemu bit će zanimljivo.

 2. Ibrakadabra

  CAPELO ! Jer je navodno Miha dogovoren sa Corvino, za preuzimanje Fiorentinu sledecu sezonu. A sta se tice drugih trenera Gvardiola mi nije nikako realna opcija, mozda Hidink, ali ipak CAPELO, i tako su svi igraci na odmori u po reprezentaciima, u Avgust ( neznam kako vi zovete na Hrvatski 😀 ) zapocnemom sa Capelo pripremanje t.e turneju u Americi. A i ko i da doce na kraju krajeva, bicemo jaki kako sto kaze Matrix :))

 3. Pacito 999

  ljudi sto toliko pominjete trenere kad svi odlicno znamo da ni capelo,ni gvardiola,ni hidink,ni prandeli,ni benitez nece doc jer sa svojim klubovima imaju jake ugovore…….e neka mi neko rece bolje resenje u ovom trenutku od mihajlovica ako se zna da su svi ovi treneri nedostuoni…..po meni ne bi bio mozda los spaleti,ali mislim da i on ima jak ugovor sa zenitom…..

 4. hile

  ako je sneider tolika budala da poslije svega ode u real ponovo onda mi ga nimalo nije zao,time bi pokazao samo kolika je kurva,a ni mourinhu nije bas fer da sada otima igrace od kako kaze njemu “voljenog”kluba,ali sumnjam da ce ista biti od toga,i mislim da treba dovesti ivicu osima na klupu,ili vahida halilhodzica…

Odgovori