full screen background image

Kako će se završiti saga o Jose Mourinhu?

Moratti sada pominje klauzulu o rastanku koja iznosi 16 milijuna eura. Portugalac u ponedjeljak priča sa Perezom, a Siniša Mihajlović se nada. Sapunica se nastavlja inzistiranjem “Posebnog” na samostalnosti u radu. “Ne pobjeđuju novac i imena”, rekao je Mourinho, što pokazuje da neće igrati oni koji prodaju dresove…
Prvo, stvari koje su sigurne.

Mourinho nije došao sa momčadi u Italiju, slavio je u Madridu sa obitelji i prijateljima. Nije želio da ga hvataju na sentimentalnost, a u ponedjeljak ga čekaju razgovori sa Perezom.

“Ništa nisam dogovorio sa Realom, ali žele pregovarati. Pričaću sa predsjednikom Perezom, on je borac poput mene i voli teške izazove. Nisu dovoljna imena i novac da bi se pobjeđivalo, potreban je pravi karakter”, rekao je Portugalac.

Šta pišu španjolski listovi?

Oni navode da će Mourinhu biti ponuđen ugovor od tri ili četiri godine, 10 milijuna po sezoni. Međutim, trebaju se ispuniti njegovi uvjeti koji se tiču nadležnosti, igrača i sličnih stvari. Portugalac hoće garancije da će igrati nogometaši koji zasluže, a ne oni koji prodaju dresove.

Moratti iz Italije poručuje da je cijena slobode za dosadašnjeg trenera 16 milijuna eura. Nitko ne zna odakle mu ta brojka, pričalo se o 7, a zatim i o tome da ima klauzulu da je slobodan kao ptica, ako osvoji Ligu Prvaka.

No, nitko ga ne može natjerati sjediti na klupi Intera. Na pitanje Corriere dello Sport, da li će od utorka trenirati Inter, Siniša Mihajlović je bio veoma kratak.

“Nadam se”, rekao je srpski trener.

Pratićemo razvoj situacije…

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Kako će se završiti saga o Jose Mourinhu?

 1. Ibrakadabra

  Da da Miha ce biti novi trener, bit ce i oficijalno ovih dana, sta je to je,idu igrace, idu trenera al ostaje INTER. 🙂 A Mourinho malo epten malo cu mu ‘zameriti’ za to sto nije bio na proslavi titule ( ja ovo svacam kao da mu je bitan rejting i zelju da ode u drugi klub) ipak po ILJADITI PUT HVALA TI ZA SVE MISTER ! 😉

 2. in2terista34

  jebate,pa ne mogu virovat da će onaj početnik trenirat Inter,pa šta će on u Intera jedva je vodija cataniu i Bolognu,ne mogu virovat,adio trofeji,adio pameti 🙁 🙁 🙁 GRANDE INTER

 3. limvo_likce

  Pobjediti Milana u dvije utakmice i to bez primljenog gola (4-0 i 2-0), osvojiti Nacionalni kup u Rimu protiv Rome pred oko 60000 navijaca Rome, osvojiti nacionalnu ligu, mozde ne uvjerljivo kao proslih godina al uz odlicnu igru kroz citavu sezonu i samo 4 poraza (Sampdoria 1-0, juve 2-1, roma 2-1, catania 3-1) ostati neporazeni u dvije sezone na Giuseppe Meazzi, nadigrati Chelsea na gostovanju i nanijeti im prvi domaci poraz u sezoni (0-1) nadigrati Barcelonu u prvoj utakmici u Milanu (sto niko nije ucinio citavu sezonu), i na kraju osvojiti ligu prvaka nakon 45 godina posta i postati samo jedan od pet timova koji su uspjeli u jednoj sezoni da osvoje sve Nacionalno prvenstvo, kup i Ligu prvaka!!
  Biti navijac INTERA ovih dana je NEPROCJENJIVO :))))

  GRAZZIE RAGAZZI, GRAZZIE MISTER MOURINHO

  FORZA INTER, GRANDE INTER

Odgovori