full screen background image

Stanković: Nadam se da Siniša dolazi

Dejan Stanković je vrlo jasan, smatra da bi pravi naslijednik Josea Mourinha bio njegov nekadašnji suigrač i mentor nakon dolaska u Italiju. Deki drži palčeve Mihi i čeka potvrdu onoga što se manje više zna. Siniša Mihajlović će od utorka biti trener prvaka Evrope.
Stanković se nada ovakvom raspletu.

“On mi je kao stariji brat, čujemo se svakih par dana. Kako ne bih volio da dođe, da me trenira? Pa, on je dio ovog Intera. Držim mu palčeve”, rekao je Deki.

Pošto je Mourinho sinoć potvrdio da odlazi, sada je red na Massimu Morattiju. On žarko želi da Mihajlović sjedne na klupu, i jutrošnji napisi u talijanskim medijima govore da je vrlo blizu odluke pružiti šansu Srbinu koji je njegov ljubimac.

Doduše i dalje se pominje ime Fabija Capella, ali je to nerealna kombinacija, dok teorije o dolasku Beniteza nisu naišle na plodno tlo među navijačima, ali ni u samom klubu.

Razlog je što je Španjolac bio jednom nogom u Juventusu, a onda je novi predsjednik Agneli odbacio sporazum koji je praktično postigao njegov prethodnik Blanc. Razlog je uvjerenje da trener Juventusa mora biti Talijan.

Neke ostale varijante tipa Mazzarija su bile samo novinarske patke, pa je jasno da je Siniši put otvoren. Tome u prilog ide i činjenica da je Sampdorija već danas zakazala razgovore sa Di Carlom, pošto im je jasno da od Mihe nema ništa.

Siniša Mihajlović ante portas…

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Stanković: Nadam se da Siniša dolazi

  1. DanielVukusic

    Ne bi ni Hiddink loše legao, ali pustimo sad to… Uživajmo. Ovo je čudo, ovo je divota, ovo je jedinstveno, ovo još nitko nikad u Italiji napravio nije. Tripleta?!?!?! Jeb’o te koji divan dan!!! Mi kad osvojimo, osvojimo – sve.
    Pozdrav svima i čestitke svima jer od jučer smo svi mi – prvaci Europe.
    C’E SOLO L’INTEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. mimi19

    Nadam se da Siniša ne dolazi, u potpunosti sam protiv da neiskusan trener tkogod on bio zasjedne na našu klupu i da se kali, shvaćam da je vrijeme krize pa klubovi gledaju i jeftinija rješenja, ali mislim da bi to bio pogrešan potez. Svakako da će biti teško nadomjestiti Mourinha i barem dostići neke od uspjeha koje je ostvario s nama, ali idući trener mora biti spreman na pritisak koji se stvara u velikim klubovima i na raznorazna očekivanja.

Odgovori