full screen background image

Rezime prve godine Inter Cluba Fedeli

Još jedna utakmica je ostala do kraja sezone, ali ja ne mogu čekati da napravim mali rezime prve godine IC Fedeli, isključivo zbog Vas koji zovete i pišete svakodnevno.
Pošto zadnje dane kordinatori i ja imamo jako puno upita na temu: IC Fedeli, članstvo u FC Inter, putovanja na utakmice FC Inter, što se dobija članstvom u IC Fedeli… i još niz pitanja, ja ću u nekoliko rečenica pokušati odgovoriri na vaša pitanja, a samim time i rezimirati našu prvu godinu u velikoj obitelji FC Internazionale Milano.
Inter Club Fedeli Croazia Zagabria djeluje od sezone 2009/2010 i punopravni je član FC Internazionale Milano. Članstvom u IC Fedeli ( direktno ste član i FC Inter Milano za koji se odvaja 80% sredstava od Vaše uplate od 150,00 kn ) ostvarujete sljedeće pogodnosti:
• Dobijate članske materijale FC Inter + članska iskaznica FC Inter kojom ostvarujete nekoliko pogodnosti ( jedna od pogodnosti, kupovina u Inter Store sa 15% popusta ) ali i onu emotivnu da ste člane jednog od najvećih klubova svijeta
• Mogućnost putovanja na utakmice FC Inter ( u sezoni 2009/2010 autobusom smo organizirano putovali na 5 utakmica + 5 utakmica u privatnom aranžmanu+ jedna posjeta stadionu sa kompletnim obilaskom )
• Mogućnost prisustvovanja zajedničkim druženjima interista iz Hrvatske ( u 2009/20010 sezoni imali dva okupljanja, Rijeka i Zagreb, uz mali nogomet, ručak, druženje.. )
• Mogućnost sudjelovanja i osvajanja nagrade u slučaju polusezonske pobjede u Inter kladionici na našim službenim stranicama www.interusrcu.com/ forum
• Puno pravo glasa za godišnju nagradu “PLAVO CRNO SRCE IC FEDELI” za doprinos u radu kluba ( dodjeljuje se jednom godišnje )
• Puno pravo glasa za godišnju nagradu ZLATNO PERO WWW.INTERUSRCU.COM za doprinos u radu internet stranice kluba ( dodjeljuje se jednom godišnje )
• Puno pravo glasa za godišnju nagradu FEDELISSIMO za najvjernijeg i najpopularnijeg člana IC Fedeli i Foruma stranice www.interusrcu.com
• Mogućnost kupovine karti za FC Inter kada nemamo organizirano putovanje ( za ovu točku postoje posebni uvjeti koji se nalaze na jednoj od tema na stranici )
• Mogućnost nabavke službenog kalendara FC Inter po polularnoj cijeni ( niža cijena 30% od one u Inter store )
• Mogućnost kupovine suvenira kluba IC Fedeli ( trenutno u pripremi članski materijali sa našim i FC Inter obilježjima )
• Mogućnost ( jednom u sezoni preko FC Inter/ IC Fedeli ) kupovine robe iz Inter Store po nižim cijenama
Kroz navedene točke dobili ste odgovor što Vam to IC Fedeli nudi za novu sezonu, ali ste imali priliku i pročitati što smo to sve napravili u protekloj sezoni.
Za novu sezonu očekujemo puno više novih članova, a samim time i puno više putnika na utakmice FC Inter-a.

Koliko dobar posao smo napravili prvu godinu djelovanja pokazuju i reakcije iz inozemstva, pa tako sa nama na utakmice putuju i članovi IC Udine, naši veliki prijatelji i veliki oslonac u osnivanju i radu kluba. Također smo zadnjih mjeseci dobili nekoliko mailova potpore od naših prijatelja: IC London, IC Roma, a stalnu podršku imamo od interista iz Bosne, Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Slovenije. Našim djelovanjem su također oduševljeni i pojedini Talijani sa kojima smo u kontaktu, tako da smo jednoga, inače čovjeka koji usko surađuje sa FC Inter ( čovjek zadužen za sportsku opremu igrača ) toliko fascinirali da smo imali priliku nabaviti sportske rekvizite direktno iz svlačionice FC Inter ( konkretno sa utakmice Inter- Barcelona nabavili 4 jakne igrača po vrlo popularnim cijenama )

Mislim da sam svima koji su bili u neznanju malo objasnio što nudimo i što Vas sve očekuje u IC Fedeli. Naravno, i mi imamo svoje uvjete, pravila i kodeks ponašanja, i u našem klubu ima mjesta samo za vjerne, poštene i korektne interiste. Ako se smatrate takvima javite se jer vremene i mjesta je sve manje !!!
11 thoughts on “Rezime prve godine Inter Cluba Fedeli

 1. fanatico

  Odlično sažeto uglavnom sve u vezi djelovanja našeg kluba, s tim da stalno napredujemo u idejama i realizaciji pa je ne moguće sve navesti što nas čeka u narednoj sezoni.
  Od članova se očekuje da budu korekti, kako u ponašanju tako i u izvršavanju svojih obaveza oko članarina jednom godišnje i oko putovanja na utakmice jer se rokovi MORAJU poštivati.

 2. billyRi

  Malo je IC koji se mogu pohvaliti ovakvom organiziranošću i to nije teško provjeriti tko hoće naravno, ali moram napomenuti meni najbitnije to, da smo kao Inter Club Fedeli, bili organizirano na 4 utakmice u Milanu (Parma,Roma,Milan i Chievo) te na gostovanje Intera u Udinama, po meni je to i više nego odlično za prvu godinu kluba, pogotovo nama starijim putnicima koji ne pamte da se ikada išlo na toliko utakmica organizirano i to po cijeni od 550 – 650 kn.

  Pozdrav svima i poziv da se sa uplatama članarina krene još danas jer rok će brzo proći a novih termina neće biti.

 3. fanatico

  Točno…nikad se nije dogodilo 5 putovanja busom u sezoni.
  Članarine su počele 16.5. i brzo će doći 15.6. Ne samo da neće biti naknadnog učlanjenja nego niti nećemo vući za rukav i opominjati stare članove za uplate. Svi su dobili obavjest privatnim porukama i ovdje na stranici, a već znaju da se u ovo vrijeme obnavljaju članarine.
  Nikoga nećemo siliti da bude naš član (samim tim i službeni član FC Intera) a to bi trebalo biti čast svakome. Meni je to uvijek bilo neprocjenjivo – biti službeni član i imati iskaznicu.

 4. J.Zanetti4

  meni kao dugogodisnjem navijacu je oduvek bila zelja da postanem sluzbeni clan FC Intera! i da imam mogucnost da uz minimalne troskove odem u Milano i da navijam za svoj klub… Hvala kompletnoj organizaciji Interusrcu.com sto su mi pruzili to zadovoljstvo i sto cu od sledece sezone biti sluzbeni clan!! 🙂

  veliki pozdrav svima iz Sarajeva

  1. forzainter

   Pa zato sto sam iz Srbije i dok prvo dodjem do Zagreba, a tek mi je 18, pa sam da se odlucim na tako nesto, jos mi je rano! Nadam se ako budemo postojali za jedno 2 godine, eto mene kod vas!!!

 5. niggor666

  Od sledece sezone definitivno ste dobili jos jednog clana…i ja sam iz Srbije pa mi ne predstavlja nikakav problem da odem do Zagreba a zatim sa ostalim Interistima i do Milana da bodrim svoj voljeni klub. Decacki mi je san da odem na utakmicu Intera i ove godine cu ga napokon ostvariti. Forza Inter.

Odgovori