full screen background image

Real će pobjedom Intera zaraditi 3 milijuna eura

Za rezultat finalnog dvoboja Lige prvaka poprilično je zainteresiran i madridski Real na čijem će se stadionu u subotu odigrati završni dvoboj Intera i Bayerna…

Točno 3 milijuna eura kapnuti će u blagajnu madridskog kluba ukoliko u subotu Inter osvoji naslova prvaka Europe. Razlog je Wesley Sneijder. Naime, prilikom kupovine Nizozemca prošlog ljeta u ugovor između dva kluba stavljena je klauzula o dodatnoj premiji u slučaju osvojenih trofeja.

Prema tom ugovoru u slučaju osvajanja Lige prvaka Inter je dužan platiti spomenuti iznos Sneijderovom bivšem klubu. Pitanje je samo koliko će se dugo taj novac zadržati u blagajni Kraljevskog kluba koji bi ga mogao iskoristiti za selidbu Josea Mourinha iz Milana u Madrid.

Marca navodi kako bi Mourinho sljedeći tjedan trebao potpisati trogodišnji ugovor s Realom koji će mu jamčiti godišnju plaću od deset milijuna eura.

Preuzeto sa Sportplus.hr
One thought on “Real će pobjedom Intera zaraditi 3 milijuna eura

  1. Pacito 999

    velike stete vala….u ovom trenutku jedino mi je bitno da INTER osvoji LP,ostalo kao ovo, lli odlazak murinja su ovom trenutku nebitni,samo je INTER bitan,ostalo me trenutno ne zanima……GRANDE INTER,UNICO GRANDE AMORE….

Odgovori