full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
  • :
  • :

Mourinho: Nadam se da će Realovi navijač biti na našoj strani

NAVIJAČIMA kraljevskoga nogometnog kluba, koji bi mogao preuzeti ovog ljeta, portugalski trener Intera Jose Mourinho polako se uvlači pod kožu svojim manipluativnim izjavama.

“Nadam da će navijači Real Madrida u subotu na svom stadionu biti na našoj strani”, izjavio je Portugalac tri dana uči finala Lige prvaka koji Talijani u Madridu igraju protiv minhenskog Bayerna.

Madridska Marca u četvrtak je također objavila drugi dio maratonskog intervjua s Portugalcem, što je jedan od vrlo ozbiljnih pokazatelja da će Portugalac od ljeta preuzeti najtrofejniji klub svijeta. U prvom je dijelu intervjua rekao da bi smatrao osobnim neuspjehom da jednog dana ne preuzme momčad Reala. U četvrtak se posvetio drugim temama.

“Običaj mi je preuzeti sav pritisak uoči velikih utakmica na sebe te tako maksimalno olakšati pritisak na igrače”, rekao je otkrivši pritom svoj omiljeni “hobi”:

“Uvriježilo se nakon poraza izbjegavati javna mjesta i izlaske. Uvijek izađem van na večeru baš nakon poraza. Želim svima pokazati svoje lice, želim pokazati da se nemam čega sramiti.”

Također je Portugalac objavio da nema namjeru nikad promijeniti svoj osebujni stil treniranja i komuniciranja:

“Neću se promijeniti. Uvijek ću govoriti ono što mislim i misliti ono što govorim. Moji neprijatelji? Ne želim se zamarati neprijateljima, radije razgovaram o prijateljima.”

O Mourinhovu dolasku u Real otvorena je široka javna rasprava diljem Europe. Rafael Benitez izrazio je sumnju u Portugalčevu sposobnost vođenja jedne lepršave momčadi kao što je Real. S druge strane, Luis Figo, koji ove sezone sa sunarodnjakom surađuje u Interu, misli sasvim suprotno:

“Mourinho savršeno odgovara standardima koje zahtijeva Real. On je pobjednički trener s pobjedničkim mentalitetom, kao što su bile generacije Realovih nogometaša. Nema dvojbe da bi po tome savršeno odgovarao madridskom klubu”, rekao je Figo, igrač madridskog kluba u rasponu od 2000. do 2005. godine.

Izvor: Totalsport
Odgovori