full screen background image

Inter stigao po Livaju!

U SLUČAJU “Livaja” ništa novo. U stvari, novina je ta da je dogovoren novi, onaj koji bi trebao biti konačni, sastanak za ponedjeljak 24. svibnja.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Livajin zastupnik i pregovarač kada je u pitanju Inter, Federico Pastorello, stigao je u petak na Poljud po mladu Hajdukovu nadu nakon što je sastanak s Hajdukovom Upravom odgađan cijeli tjedan. No, konačni dogovor samo je prolongiran za desetak dana.

Podsjećamo, Hajduk je Livaji u međuvremenu ponudio profesionalni ugovor, no mladi je nogometaš po tko zna koji put ponovio da je njegova budućnosti u redovima talijanskog velikana – odnosno trenutačno u Interovom kampu. Pastorello i Inter navodno Bilima nude oko 350 tisuća eura odštete, no pitanje je hoće li ta cifra zadovoljiti Hajdukove apetite koji su, razumljivo, porasli od kada je nastala trka za velikim talentom.

Prema jednom scenariju, Livaja u Inter može otići i bez pristanka splitskog kluba, no zbog njegove dobi, Inter krovnim nogometnim organima mora objasniti koji su razlozi zašto se njegova obitelj seli u Italiju. Kada bi se ti razlozi prihvatili, Hajduk bi “po defaultu” od Intera dobio 180 tisuća eura obeštećenja.
One thought on “Inter stigao po Livaju!

Odgovori