full screen background image
Search
Thursday 23 September 2021
  • :
  • :

Mourinho poklonio navijaču ulaznicu za finale Lige prvaka

Jose Mourinho, portugalski trener nogometaša Intera, usrećio je jednog navijača Intera poklonivši mu ulaznicu za finalnu utakmicu Lige prvaka između Intera i Bayerna 22. svibnja u Madridu…

Stotine najvjernijih navijača Intera već su od četvrtka ujutro počeli zauzimati svoja mjesta u redu kako bi osigurali neku od 5000 ulaznica za finale nogometne Lige prvaka koje će biti puštene u prodaju u Milanu u 11 sati u subotu ujutro. Navijači su se oboružali rekvizitima koji su im potrebni za dvodnevno kampiranje, kao što su šatori, madraci ili deke.

Niti dosadna kiša u Milanu ne ometa ih u naumu da se dokopaju dragocjene ulaznice. Naime, jedna će osoba moći kupiti maksimalno jednu ulaznicu, i to samo za gotovinu u rasponu cijene od 155 do 225 eura. Od 5000 preostalih ulaznica, njih 4000 rezervirano je za vlasnike godišnjih karata Intera, a 1000 za članove Udruge navijača.

Jose Mourinho odlučio je napraviti gestu kojom je poželio pokazati Interovim navijačima zahvalnost za njihovu odanost, pa i žrtvu držanja svog mjesta u redu dvije noći zaredom. Jednome od njih, odlučio je pokloniti jednu ulaznicu vrijednu 225 eura i spasiti ga od druge noćne ”šihte” pod kišom.

Sretnik se zove Paolo Sacco i ima 23 godine. Mourinho je odabrao baš njega jer je bio prvi u redu…

– Nisam bio u mogućnosti svakoga usrećiti, ali ovom sam gestom simbolično htio pokazati navijačima koliko ih cijenim – rekao je Mourinho, kojem ovakvi postupci darivanja navijača nisu strani. Kada je sa londonskim Chelseajem dva puta zaredom osvajao naslov prvaka u Premiershipu, 2005. i 2006, godine, oba puta je svoju zlatnu medalju bacio navijačima u gledalište…

Preuzeto iz nogometnog magazina
One thought on “Mourinho poklonio navijaču ulaznicu za finale Lige prvaka

Odgovori