full screen background image

Mourinho poklonio navijaču ulaznicu za finale Lige prvaka

Jose Mourinho, portugalski trener nogometaša Intera, usrećio je jednog navijača Intera poklonivši mu ulaznicu za finalnu utakmicu Lige prvaka između Intera i Bayerna 22. svibnja u Madridu…

Stotine najvjernijih navijača Intera već su od četvrtka ujutro počeli zauzimati svoja mjesta u redu kako bi osigurali neku od 5000 ulaznica za finale nogometne Lige prvaka koje će biti puštene u prodaju u Milanu u 11 sati u subotu ujutro. Navijači su se oboružali rekvizitima koji su im potrebni za dvodnevno kampiranje, kao što su šatori, madraci ili deke.

Niti dosadna kiša u Milanu ne ometa ih u naumu da se dokopaju dragocjene ulaznice. Naime, jedna će osoba moći kupiti maksimalno jednu ulaznicu, i to samo za gotovinu u rasponu cijene od 155 do 225 eura. Od 5000 preostalih ulaznica, njih 4000 rezervirano je za vlasnike godišnjih karata Intera, a 1000 za članove Udruge navijača.

Jose Mourinho odlučio je napraviti gestu kojom je poželio pokazati Interovim navijačima zahvalnost za njihovu odanost, pa i žrtvu držanja svog mjesta u redu dvije noći zaredom. Jednome od njih, odlučio je pokloniti jednu ulaznicu vrijednu 225 eura i spasiti ga od druge noćne ”šihte” pod kišom.

Sretnik se zove Paolo Sacco i ima 23 godine. Mourinho je odabrao baš njega jer je bio prvi u redu…

– Nisam bio u mogućnosti svakoga usrećiti, ali ovom sam gestom simbolično htio pokazati navijačima koliko ih cijenim – rekao je Mourinho, kojem ovakvi postupci darivanja navijača nisu strani. Kada je sa londonskim Chelseajem dva puta zaredom osvajao naslov prvaka u Premiershipu, 2005. i 2006, godine, oba puta je svoju zlatnu medalju bacio navijačima u gledalište…

Preuzeto iz nogometnog magazina
One thought on “Mourinho poklonio navijaču ulaznicu za finale Lige prvaka

Odgovori