full screen background image

Moratti: Razočarale su me dvije Maradonine odluke

Massimo Moratti, vlasnik milanskog Intera, javno je “napao” Diega Armanda Maradonu, izbornika argentinske reprezentacije, makar njegove izjave više izražavaju osjećaj žala…

Riječ je o nepozivanju njegova dva igrača iz Intera u momčad Argentine, kapetana Javiera Zanettija i standardnog člana veznog reda Estebana Cambiassa. o,

– Čudi me da Maradona nije pozvao Zanettija i Cambiassa. Ne želim ulaziti u njegov dio posla, ali bez ta dva igrača se ne može niti zamisliti igra Intera. Čujte, Inter je pobjednik talijanskog Kupa, u finalu smo Lige prvaka i u lijepoj šansi da postanem prvaci Italije. To su jaki podaci, kao što je ogromna preporuka što su Zanetti i Cambiasso ponajbolji igrači naše momčadi. No, Diegu to nije bilo dovoljno – komentirao je Moratti i dodao:

– Lijepo je što je uručio poziv Militu ili Samuelu, ali strašno me čudi što je ostao nijem prema prije spomenutom duetu. Zanetti? Uf, njega se moralo pozvati – završio je Moratti.
7 thoughts on “Moratti: Razočarale su me dvije Maradonine odluke

  1. forzainter

    Koji je slepac ovaj Maradona! Sta uopste on trazi na klupi Argentine, kad nema veze sa trenerskim poslom! Na svim sportskim takmicenjima, pored Srbije, navijam za Argentinu i Portugal! Ne mogu da verujem da ce Argentina biti bez svoja dva najbolja igraca uz Mesija! Prvo sam se neverovatno iznervirao kada je oduzeo kapitensku traku Zanetiju, i dao je Maskeranu, a sad ga jos nije zvao ni na svetsko! Jos jednom ne mogu da verujem kakva je budala taj Maradona! Svaka njemu cast na onome sto je on postigao kao igrac, ali kao trener mislim da pravi velike greske!

Odgovori