full screen background image

Mourinho: SP me ne zanima, idem na odmor

Mjesec dana pred početak SP nogometna groznica trese čitav svijet, ali ne i Mourinha.

Trener Intera ima, kako kaže, pametnija posla.

“Nemam vremena razmišljati o SP. Da budem iskren, kada počne SP, počeće i moj odmor”, rekao je Mourinho.

“Neću biti vatreni navijač, neću ići u Južnu Afriku sigurno, neću ništa pisati, komentirati. Hoću samo more, sunce i san, ništa više”, nastavio je.

Pored osvojenog Kupa Italije, Mourinho ima šansu da osvoji i prvenstvo i Ligu Prvaka sa ovim timom, što bi bio nevjerojatan uspjeh.

“Želim da moji igrači budu europski prvaci. Imam sjajan odnos sa igračima i navijačima, ali ne volim talijanski nogomet. Još uvijek sam mlad da bih vodio neku reprezentaciju, ali sam dovoljno jak da se takmičim u tri od četiri takmičenja”, dodao je.

U posljednje vrijeme Mourinha se često selilo razne klubove, a nekako najspominjaniji u tim pričama bio je Real Madrid. No, trofejni portugalski trener na razna nagađanja je odgovorio: “Sad sam u situaciji da imam važne utakmice svakih par dana i pritom nemam vremena razmišljati o sebi. Moram misliti o svojoj momčadi i klubu, i sve do 22. svibnja neću razmišljati o sebi. Nakon toga razmislit ću o svojoj budućnosti, bit ću malo sebičan i gledati što je najbolje za mene. Nakon toga želim biti čiste glave mjesec dana, bez Svjetskog prvenstva, komentiranja, televizije, pisanja i svega ostalog. Pokušat ću naći mjesto usred oceana i tamo se odmoriti od svega.”

Također, osvrnuo se na Bayernovu žalbu na odluku kojom je Franck Ribery ostao bez nastupa u finalu Lige prvaka: “To je čudno, veoma čudno. Svi znaju zašto je dobio crveni karton. Ne znam što bi mogli time postići. Nama je Thiago Motta dobio crveni u Barceloni. Ne mogu reći da je to bila sučeva pogreška jer nekad suci čine greške zbog igrača. Ovdje je zbog Busquetsa sudac pogriješio i Motta ne može nastupiti u finalu zbog crvenog kartona koji nije zaslužio. Nismo se žalili zato što razumijemo pravila igre i ne razumijem zašto je Bayern to učinio. No, mi se koncentriramo na sebe. Imamo prvo finale u Sieni, a zatim u Madridu.”

Izvor: Sportske.net i Sportnet
One thought on “Mourinho: SP me ne zanima, idem na odmor

  1. spraaajcc

    i sve do 22. svibnja neću razmišljati o sebi. Nakon toga razmislit ću o svojoj budućnosti, bit ću malo sebičan i gledati što je najbolje za mene. Nakon toga želim biti čiste glave mjesec dana…..
    Drugim rijecima: Dovidjenja….

Odgovori