full screen background image

Zanetti: “Zanima me samo teren”

Uoči susreta posljednjeg kola Serie A Javier Zanetti pozvao je suigrače na potpunu koncentraciju kako bi se pripremili za taj dvoboj i uzeli naslov prvaka Italije…

Još je jedno kolo ostalo u talijanskom prvenstvu i Inter treba pobjedu kako bi osigurao naslov prvaka Italije. U završnom okršaju gostovat će kod Siene dok će glavni konkurent Roma gostovati kod Chieva.

Sve je naglašeniji rivalitet Intera i Rome, a mirnoću Interovaca remeti i traženje Juventusa da se Interu oduzme naslov prvaka iz 2006. godine. U ovom trenutku igrači ne žele o tome razmišljati već se samo fokusirati na ono na terenu.

“Znali smo da ćemo se morati boriti do posljednjeg susreta da bi stigli do naslova prvaka. Razmišljamo samo o tome kako doći do pobjede kod Siene, uopće nas ne zanima ono što se događa van terena. Inter i Roma su ove sezone razvili dobro rivalstvo i to je dovelo do sjajne borbe do samog kraja”, rekao je Argentinac Javier Zanetti.

Sve glasnije se spominje i kako bi Jose Mourinho mogao napustiti Milano na kraju sezone, no Zanetti se nada kako će ostati.

“Mourinho je od dolaska napravio sjajan posao. Nakon kraja sezone će sjesti s predsjednikom Morattijem i dogovoriti budućnost. Sada su nam u prvom planu Siena i Bayern, nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi, ukoliko ostane svi ćemo biti sretni”, dodao je.

Preuzeto sa sportnet.hr
Odgovori