full screen background image

Balotelli: Totti me nazvao crnčugom

Kapetan Rominih nogometaša Francesco Totti istaknuo se nesportskim i grubim prekršajem nad Marijem Balotellijem u utakmici finala Talijanskog nogometnog kupa…

Inter je do naslova došao 1-0 pobjedom u Rimu, a kamere su zabilježile Tottijev potez u 88. minuti kada je, bez namjere starta na loptu, s leđa nogom udario tamnoputog, uskoro 20-godišnjeg napadača Intera. Zaradio je isključenje.

Totti je izjavio da je to učinio jer ga je Balotelli tijekom utakmice dva puta uvrijedio, međutim, svoju istinu talijanskim medijima podijelio je i sam napadnuti nogometaš “nerazzurra”.

– Crnčugo, da, tako me nazvao – veli Balotelli, kojeg podržava i agent Mino Raiola.

– Ne sviđa mi se to. Mario se kune da nikoga nije vrijeđao, već da je samo rekao ‘dosta udaranja, ne budi dijete i igrajmo nogomet’. Ništa više od toga, a ostalo je učinio Totti. Mislim da su rasisti neuki ljudi, a ako mu je to Totti rekao, to može samo značiti da je uvreda unaprijed promišljena. Zbog toga bi ga trebalo suspendirati iz nogometa na šest mjeseci – smatra Raiola koji zna i zašto je Totti bijesno reagirao.

Potvrdio mu je to njegov klijent izjavom:

– Mario mi je rekao da se ne čudi Tottijevoj reakciji. Njegove riječi bile su: “Totti je nekad bio najbolji napadač i znam da se na meni iskalio jer sam trenutačno najbolji ja”.
Odgovori