full screen background image

Navijači Rome kopirali kolege iz Barcelone

Sinoć se stotinjak najvatrenijih pristalica Rimljana pojavilo pred hotelom u kome su odsjeli nogometaši Intera. Pokušali su preplašiti goste pred večerašnje finale Kupa.
Navijači Rome uzeli su “recept” od Barcelone, ali policija nije bila blagonaklona kao u Kataloniji.

Njih stotinak su se pojavili ispred hotela u kome je odsjeo Inter pred večerašnje finale kupa Italije, pravili su buku i pjevali uvredljive pjesme na račun Intera i Lazija, zbog utakmice u nedelju naveče.

Na prozoru su se pojavili Arnautović i Balotelli, ali su dočekani salvama zvižduka i pozivanjem da siđu na obračun.

Stigla je i policija, izbila je tuča, jedan navijač je lakše povrijeđen. Radi sigurnosti, nogometaši Intera su promijenili sobe i završili u onima čiji se prozori ne mogu vidjeti sa ulice.

Izvor: Sportske.net
5 thoughts on “Navijači Rome kopirali kolege iz Barcelone

  1. J.Zanetti4

    isto kao sto je barselona, tako ce i roma izgoreti u zelji!!! Mourinho je majstor taktike, a nasi igraci nisu od 18 god pa da podlegnu pritisku sa tribina!! mislim da ce Inter vise nego lako savladati Romu, upravo zvog ogromog kvaliteta koji posedujemo! Utisace se ti “vatreni navijaci” Rome veceras

  2. forzainter

    Kao sto sam rekao da su mi dueli Intera i Rome najzanimljivija moguca sportska desavanja, tako verujem da ce i ova utakmica veceras biti praznik fudbala! I ja verujem u nasu pobedu, ipak smo kvalitetniji! Forza Inter

Odgovori