full screen background image

Bijesni Romini ultrasi pripremaju doček Interu

Roma i Inter su u posljednjih šest sezona čak pet puta međusobno igrali u finalu kupa. Romini navijači poručili Interovima da ih čekaju batine.

Nogometaši Rome i Intera ove su sezone suđeni jedni drugima. Osim što dva kola prije kraja prvenstva vode veliku borbu za naslov, danas će se susresti i u finalu Talijanskoga kupa. Roma će biti u maloj prednosti jer se utakmica igra na njezinu Olimpicu. Zanimljivo, u posljednjih šest sezona čak pet puta u finalu kupa igrali su Roma i Inter. Roma je slavila tri puta, a Inter dva puta.

Napetost je prije susreta jako velika, pogotovo nakon sporne nedjeljne utakmice Lazio – Inter u kojoj se vidjelo očito igranje Lazijevih igrača s pola snage.

Dužnosnici Rome poludjeli su nakon te utakmice optuživši igrače Lazija da su je prodali.

Predsjednik Lazija Claudio Lotito talijanskim je novinarima otkrio da su on, drugi dužnosnici kluba i dio igrača prije utakmice s Interom dobili prijeteće poruke od Rominih navijača.

– Gotovi ste ne obavite li posao protiv Intera – prenio je Lotito poruku koju je dobio internetskom poštom.

Prijete si međusobno i navijači. Domaći Ultrasi mrskim su neprijateljima sa sjevera poručili da ih u Rimu čekaju batine. Zbog toga će i utakmica imati veliko policijsko osiguranje.

Izvor: večernji.hr
2 thoughts on “Bijesni Romini ultrasi pripremaju doček Interu

Odgovori