full screen background image

Moratti: Trebali bismo se sramiti? A zašto?

Massimu Morattiju, predsjedniku aktualnog i vjerojatno budućeg talijanskog nogometnog prvaka Intera, nije najbolje sjeo komentar njegove kolegice, predsjednice Rome Roselle Sensi.

Rosella Sensi: Bilo bi me sram da Roma na onakav način dođe do pobjede

Reakcije u redovima Rome nakon pobjede Intera na Olimpicu protiv domaćeg Lazija sa 2:0 kretale su se od sarkastičnih izjava pa do izljeva bijesa. U Romi ne mogu provariti da je cijeli stadion u Rimu navijao za Inter, a još im je teže pala vrlo mlaka igra Lazijevih nogometaša koji, iako teoretski još nisu sigurni za ostanak u Seriji A, nisu pokazali gotovo nikakvu želju u napadačkom smislu.

Navijači Lazija drukali su ovoga puta protiv svog kluba samo kako bi Inter pobjedom opet preuzeo vrh ljestvice od Rome, što se i dogodilo. Teško je nakon tog dvoboja pretpostaviti da bi Roma mogla preskočiti Inter do kraja prvenstva, jer će Mourinhova momčad u preostala dva kola biti domaćin Chievu, a potom igrati u gostima kod Siene, koja je već siguran putnik u drugu ligu.

Rosella Sensi je poručila da bi je ”bilo sram ovakve pobjede” da je kojim slučajem Roma bila na Interovu mjestu.

Interov predsjednik Massimo Moratti je replicirao:

“Trebali bismo se sramiti? Ne razumijem zbog čega. No, ja poštujem senzibilitet gospođe Sensi, pa neću detaljnije odgovarati na njezin istup”, izjavio je Moratti za La Gazzettu dello Sport.

Tekst: Totalsport
3 thoughts on “Moratti: Trebali bismo se sramiti? A zašto?

  1. saleeee_inter

    sto jest jest istina da se niko od laziovi igraca nije borio nisam mogo vjerovat kada sam gledao sa kakvom lakocom inter igra…tek na krqaju utakmice sam se sjetio totija

    OH NOOOOOOOOOO…………
    HHEHEHE

Odgovori