full screen background image

Branca: Nismo još ništa osvojili

Nakon pobjede Intera u 36. kolu Serie A pred mikrofonima su stajali Thiago Motta, Douglas Maicon, Walter Samuel, Marco Branca i Ernesto Paolillo…

Thiago Motta: “Prošli smo jednu vrlo važnu prepreku, ostaju još dvije do Scudetta. Sada mislimo na Kup. Sretan sam zbog svog pogotka, jer mi je vratio moral i samopouzdanje nakon crvenog kartona na Camp Nou. Lazio? Mi smo ovdje došli po tri boda na bilo kakav naćin nakon Romine pobjede u Parmi. Sada smo spremni za srijedu.”

Maicon: “Igrao sam na poziciji koja mi se ne sviđa, ali uvijek sam na raspolaganju momčadi. Bliže sam golu, ali nisam navikao igrati osvrćući se iza sebe. Sada moramo ovako nastaviti ako želimo do sva tri trofeja. Navijači Lazija su bili uz nas? Prvi sam put to doživio, ali već u srijedu će biti sasvim drugačije.”

Samuel: “Ne znam ni sam što sam radio tamo, ali Sneijder je poslao krasnu loptu i na sreću je ušla. Najvažnije je bilo pobijediti i u tome smo uspjeli. Moja najbolja sezona? Ne znam, ali osjećam se sjajno. Momčad radi isto što i prošlih godina, ali ulazak u finale Lige prvaka dala je malo veću važnost sezoni. U srijedu će biti važno, jer Roma je sjajna i ne popušta, a mi želimo prvi trofej koji je na raspolaganju.”

Branca: “Ostale su nam jako bitne utakmice koje moramo pobijediti. Ovo je vrlo emotivan kraj sezone, presretni smo što u njemu sudjelujemo na ovaj način, ali moramo biti koncentrirani do samog kraja. Između navijača Lazia i Intera postoji velika simpatija. Postojala je i 5. svibnja 2002. pa svi znamo što se dogodilo. Naši su igrači došli u svlačionicu jako umorni, jer su se borili za pobjedu. Nakon Barcelone svi su bili umorni, ali Mourinho i njegova ekipa su pronašli način da ih povrate, kao uvijek. Zbog toga smo jako zadovoljni. Međutim moram vas podsjetiti da nismo još ništa osvojili, borimo se na sva tri fronta, ali ništa nismo osvojili. Prvu priliku imamo u srijedu i sve snage sada okrećemo tome. Mourinho odlazi? Ista priča kao prošle godine, samo novinarske patke. Mi smo sretni s Mourinhom, on je sretan ovdje i budućnost bez Mourinha u Milanu je nezamisliva.”

Paolillo: “Jedno finale je prošlo, ostalo je još dva. Mourinho je ponovno poslao snažnu poruku. Maicona je stavio na neuobičajenu poziciju, iako je već ranije eksperimentirao s tim. Postava je bila jasan znak da Mourinho ne misli da je ijedna utakmica lakša od druge. Ulaznice za Madrid? Uskoro ćemo se sastati i vidjeti kako raspodjeliti ono što dobijemo. Sigurno je da će prednost imati naši pretplatnici i vlasnici navijačke kartice, a ulaznica je ukupno duplo manje nego je njih, a sigurno pet puta manje nego će biti zahtjeva. Vidjet ćemo, nastojat ćemo zadovoljiti svakoga, prema zaslugama. Navijače molim da ne padaju na trikove, jer već postoje stranice na Internetu gdje se prodavaju ulaznice. To je prevara, jer ulaznice će se moći dobiti isključivo preko naše stranice. Pratite www.inter.it.”
Odgovori