full screen background image

Povratak otpisanih

U dresu Intera danas je nekoliko odbačenih igrača

Inter se ponaša ekološki, uzima odbačene i neupotrebljive predmete i od njih stvara proizvod kojemu se divi cijeli svijet. U rukama Jose Mourinha, igrači koji su u drugim sredinama do jučer bili zasjenjeni, sada blistaju punim sjajem.
Krenimo redom. Brazilski obrambeni reprezentativac Lucio, koji se proslavio u Bayeru, doveden je kao pojačanje u Bayern. I tu se potvrdio, ali kada je došla milanska ponuda nitko za njim nije plakao u Bavarskoj.
Lucio doživljava drugo igračko proljeće, znano je da mu je Ibrahimović bio crna točka u duelima Bayerna i Juventusa, sada je carioca potamnio bosanskog Šveđanina. Do Lucia je Argentinac Walter Samuel, jedan od onih koji “nisu za Real Madrid”. Poslije epizode u Romi i teških ozljeda igra briljantnu sezonu u Interu, sada je oduševio. Ispred dvojice srednjih braniča su još dvojica “recikliranih”, Argentinac Esteban Cambiasso, koji nije bio dovoljna šminka za Real, te Brazilac Thiago Motta, kojeg su ozljede i tko zna šta još udaljili od Barcelone. Nizozemac Wesley Sneijder, još jedno Realovo neispunjeno očekivanje, ispred ovih Južnoamerikanaca je blistava kopča između sredine terena i vrška napada, u kojem rafalno zabija Diego Milito, kojem su neki “stručnjaci” odredili plafon igranja u Zaragozi i Genovi. Samuel Eto’o je morao napustiti Barcelonu zbog Ibrahimovića. Sjajni režiser Mourinho je sa svima njima u Europi snimio nekoliko epizoda “Povratka otpisanih”, na redu je ona najteža, madridska.

Preuzeto iz Novog lista, I.D.

P.S.

Ekologija je trend, i u tome se vidi veličina našeg Intera,koji prati svjetske trendove ,uz ove sve nabrojane dečke, čak i naš Massimo Moratti ,u Sarasu ,obiteljskoj tvrtci koju je osnovao veliki Angelo Moratti , se okreće ekologiji i vjetro elektranama kojih imamo na stotine na Sardiniji , i zato možemo slobodno reći :
“Ecologicale Internazionale”
One thought on “Povratak otpisanih

Odgovori