full screen background image

Motta: Nepravedno sam isključen, želim igrati u finalu

Crveni karton i isključenje u 28. minuti uzvratnog polufinalnog susreta protiv Barcelone dobio je Interov vezni nogometaš Thiago Motta.

– Učinjena mi je nepravda i nadam se da će me video-snimka osloboditi, te da ću zaigrati u finalu – veli dan nakon utakmice.

Inter je poražen na Camp Nou 1-0, no pobjeda sa San Sira, a bilo je 3-1, odvela ih je u finale u kojem će se 22. svibnja sučeliti minhenskom Bayernu. Motta se nada da će u Madridu i sam nastupiti.

– Finale je bio moj san i zato se nadam da će me video-snimka osloboditi kazne. Možda sudac nije dobro vidio, ali netko drugi jest. Kada sam napustio teren na ponovljenoj sam snimci dobro vidio kako moj suparnik Sergio Busquets s tla ispod oka gleda je li sudac blizu. Mislim da to nije bilo u redu, igači bi trebali pomagati sucima, svima bi tako bilo lakše – zaključio je Motta.
4 thoughts on “Motta: Nepravedno sam isključen, želim igrati u finalu

 1. RatkoM

  bilo bi jako lijepo kad bi ga pustili igrati finale, ali cisto sumnjam. to se kosi sa praksom uefe pod jedan, a pod dva mottina reakcija nakon sto se ovaj dignuo mu nikako ne ide u prilog i, ruku na srce, ako radi nicega drugoga onda radi toga nije zasluzio da mu maknu kaznu.

  1. billyRi

   istina, ali kada je već vidio da mu izmiče finale, što mu nije jedan vritnjak opalio…heheheh šalim se naravno, velika šteta u odličnoj je formi i po meni jedan od glavnih u uspjehu intera u LP, skoro je ispao krivac ali jbg i to je nogomet…

   da danas igra legenda Asanović i njegovi laktovi, pa taj ne bi ni jednu tekmu završio po ovakvim kriterijima suđenja

Odgovori