full screen background image

Inter dočekale tisuće tifosa na aerodromu

Više od 5.000 navijača Intera čekali su na aerodromu Malpensa do kasno u noć ne bi li pozdravili svoje heroje, izabranike Josea Mourinha koji su uspjeli plasirati se u finale Lige Prvaka jer su poslije 3:1 u prvom meču izdržali nalete Barcelone i uz minimalni poraz prošli dalje.

Činjenica da su se nerazzurri po prvi put od 1972. plasirali u veliko finale elitnog europskog klupskog nadmetanja bila je više nego dovoljna da se na ulicama Milana dugo proslavlja ostvareni uspjeh.

Najvjerniji tifosi potom su se preselili u zgradu aerodroma, gde su sa nestrpljenjem čekali sletanje aviona u kome su bili nogometaši i stručni stožer Intera.

A onda, u 2:28, na Malpensi je euforija dostigla vrhunac. Navijači su u delirijumu dočekali vijest o sletanju aviona kog su strpljivo čekali, da bi nedugo zatim pred njih izašli Interovi nogometaši.

„Dobro došli kući, heroji“, jedna je od poruka na transparentima koji su dočekali aktuelne prvake Italije koji će biti u prilici da ove sezone ostvare ono što nikada nisu: da postanu prvaci Europe i na domaćoj sceni osvoje „duplu krunu“.

„Ništa mi još nismo osvojili“, pokušavao je Maicon umiriti euforiju, ali za tako nešto jednostavno nije bilo šanse.

Izvor: Blic
One thought on “Inter dočekale tisuće tifosa na aerodromu

Odgovori